Szavazás: ki a legjobb nő a Survivor negyedik évadában?

Forrás: RTL Klub -
nők szavazás túlélőshow valóságshow Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Javában tart a Survivor, a világ egyik legsikeresebb túlélő show-ja az RTL Klubon. Az immár negyedik évadánál tartó műsor ezúttal is bővelkedik jóképű pasikban és bombatestű amazonokban. Cikkünkben most utóbbiakat mutatjuk be egyesével: azokat is, akik már kiestek a játékból. Szerinted ki a legjobb csaj idén? Szavazz!

Alexandra

Survivor Alexandra Forrás: RTL Klub/Survivor

Emese

Survivor Emese Forrás: RTL Klub/Survivor

Eszter

Survivor Eszter Forrás: RTL Klub/Survivor

Eszti

Survivor Eszti Forrás: RTL Klub/Survivor

Fanni

Survivor Fanni Forrás: RTL Klub/Survivor

Kitty

Survivor Kitty Forrás: RTL Klub/Survivor

Nóri

Survivor Nóri Forrás: RTL Klub/Survivor

Vera

Survivor Vera Forrás: RTL Klub/Survivor

Viki

Survivor Viki Forrás: RTL Klub/Survivor

Szerinted ki a legjobb csaj a Survivor negyedik évadában?

Muri Enikő három hónap után szakított párjával, Patonai Norberttelhttp://www.life.hu/sztarok/20181019-muri-eniko-harom-honap-utan-szakitott-parjaval-patonai-norberttel.htmlHárom hónap után szakított egymással Muri Enikő és Cseke Katinka exférje, Patonai Norbert. TV + SztárokOrigoTóth Andi A legbátrabb párosról: "Nagyon örülök, hogy vége lett"http://www.life.hu/sztarok/20181019-toth-andi-a-legbatrabb-parosrol-nagyon-orulok-hogy-vege-lett.htmlAhogy megírtuk, Kedden Tóth Andi és Szabó Ádám esett ki A legbátrabb párosból. Az énekesnő nem bánja, hogy számukra véget ért a játék, mert úgy érzi olyan irányt vett a műsor játékostársai taktikázása miatt, ami már abszolút nem kenyerük. TV + SztárokOrigoHódi Pamela úgy érzi, a Berkivel való szakítása óta sokkal erősebbhttp://www.life.hu/sztarok/20181019-hodi-pamela-ugy-erzi-a-berkivel-valo-szakitasa-ota-sokkal-erosebb.htmlA mióta szakított Berki Krisztiánnal Hódi Pamela, erősebbnek és sikeresebbnek érzi magát, mint korábban bármikor. Mindezt a kedd esti Jakupcsek Plusz felvételén mondta el. TV + Sztárok--Lady Gagával töltene el egy romantikus éjszakát kettesben Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20181019-lady-gagaval-toltene-el-egy-romantikus-ejszakat-kettesben-tolvai-reni-enekesno.htmlTolvai Reni a TV2 videójában elárulta, melyik celebnővel csókolózna legszívesebben, és kivel töltene el egy romantikus éjszakát. TV + SztárokOrigoSurvivor: Beni kivívta maga ellen a sorsot és kiakasztotta a törzsethttp://www.life.hu/sztarok/20181019-survivor-beni-kivivta-maga-ellen-a-sorsot-es-kiakasztotta-a-torzset.htmlBeni győzelme sokaknak szemetszúrt a Bayaniban. Robi például egyáltalán nem értette, hogyan tudta ilyen gyorsna teljesíteni a feladatot Beni, Nóri teljesen kiakadt, Gábor szerint pedig ezzel magára vonta a figyelmet a srác, ami a vesztét is jelentheti.TV + SztárokOrigoBorbás Marcsi kifakadt, arról posztolt, hogy valótlanságot állítottak rólahttp://www.life.hu/sztarok/20181019-borbas-marcsi-kifakadt-arrol-posztolt-hogy-valotlansagot-allitottak-rola.htmlA Facebookon tette közzé felhábordását Borbás Marcsi. A műsorvezető arról ír, valótlan állítások jelentek meg róla: ezeket cáfolja, és jogi útra tereli az ügyet. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.