Tóth Andi A legbátrabb párosról: "Nagyon örülök, hogy vége lett"

Forrás: A legbátrabb páros/Facebook -
A legbátrabb páros Szabó Ádám Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Kedden Tóth Andi és Szabó Ádám esett ki A legbátrabb párosból. Az énekesnő nem bánja, hogy számukra véget ért a játék, mert úgy érzi olyan irányt vett a műsor játékostársai taktikázása miatt, ami már abszolút nem kenyerük. 

Andi elmondta, hogy örül, hogy több játéktípusban - tűz, föld, víz, levegő - is kipróbálhatta magát, ám a "nagyok" játékstílusa miatt egyáltalán nem bánja, hogy kiestek. Szabó Ádám arról beszélt, hogy nagyon büszke szerelmére, aki több feladatban is legyőzte a félelmeit.

Az énekesnő és szerelme a kiesésük után nyíltan mesélt a Mokka műsorvezetőinek arról, milyen érzésekkel és sérelmekkel távoztak A legbátrabb páros műsorából. Andi azt is elárulta, miben állapodott meg a párbaj előtt Vikivel.

Survivor: Beni kivívta maga ellen a sorsot és kiakasztotta a törzsethttp://www.life.hu/sztarok/20181019-survivor-beni-kivivta-maga-ellen-a-sorsot-es-kiakasztotta-a-torzset.htmlBeni győzelme sokaknak szemetszúrt a Bayaniban. Robi például egyáltalán nem értette, hogyan tudta ilyen gyorsna teljesíteni a feladatot Beni, Nóri teljesen kiakadt, Gábor szerint pedig ezzel magára vonta a figyelmet a srác, ami a vesztét is jelentheti.TV + SztárokOrigoPintér Tibor a Fridával való kapcsolatáról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20181019-pinter-tibor-a-fridaval-valo-kapcsolatarol-es-a-kulonkoltozesrol-beszelt.htmlA Sztárban sztár adásaiban látható Pintér Tibor és Frida kapcsolata a felvételek szerint már a TV2 A legbátrabb páros nyári forgatásán sem volt felhőtlen. A lány - ahogy írtunk róla - azóta elköltözött a színésztől, mondván, így próbálják megmenteni kapcsolatukat. TV + SztárokOrigoSurvivor: Balázs feladta a játékot, Robi visszatért a játékbahttp://www.life.hu/sztarok/20181016-survivor-balazs-feladta-a-jatekot-robi-visszatert-a-jatekba.htmlAhogy azt megírtuk, a Survivor Agila törzsének játékosa, Balázs úgy döntött, feladja a játékot és hazemegy. A műsorkészítők váratlan húzása azonban mindenkit megdöbbentett. TV + SztárokOrigoX-Faktor: Radics Gigihez akarta vágni a mikrofont egy jelentkezőhttp://www.life.hu/sztarok/20181013-xfaktor-radics-gigihez-akarta-vagni-a-mikrofont-egy-jelentkezo.htmlVáratlan, ami az X-Faktor forgatásán történt: az egyik jelentkező rosszul viselte a kritikát, majd dühében megpróbálta Radics Gigihez vágni a mikrofont. A lány elvétette a dobást, így Gigi nem sérült meg. A szituációt Gáspár Laci rendezte le, és hazaküldte a lányt. TV + SztárokOrigoSurvivor: Rubin Kristóf elmondta, miért hoztak be a játékba két új embert, Balázst és Emeséthttp://www.life.hu/sztarok/20181010-survivor-rubin-kristof-kreativ-producer-elmondta-miert-hoztak-be-a-jatekba-ket-uj-embert-balazst-es.htmlElindult szombaton a Survivor kibeszélő műsora, ahol a rajongók kulisszatitkokat is megtudhatnak a játékról. Rubin Kristóf a műsor kreatív producere elmondta, miért érkezett a szigetre 10 nap után két új ember.TV + SztárokOrigoElvesztette kisbabáját Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20181004-elvesztette-kis-babajat-vasvari-vivien-nyero-paros-luxusfeleseg.htmlVasvári Vivien hetekkel ezelőtt elkeseredett videókat posztolt a közösségi oldalára, de nem kommentálta azokat. Most azonban elmondta: nem sokáig tartott a boldogságuk, ugyanis elvesztette a kisbabáját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.