X-Faktor: beperli az RTL Klubot D. Nagy Lajos

Forrás: MTI/Komka Péter -
D. Nagy Lajos X-Faktor 2018
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikini frontembere nyolc éven át tűrte, hogy egy férfi azt állítsa, ő a balkézről született, eltitkolt gyermeke. D. Nagynál most telt be a pohár, állítja, az RTL Klub úgy szerepelteti Balázst az X-Faktorban, hogy az ő fia, holott már ő is, és a gyerek anyja is a nyilvánosság előtt cáfolta, hogy bármi közük lett volna egymáshoz.

A Ripost arról ír, hogy a csatorna a műsorajánlókban már hirdeti is Balázst, így minden jel arra utal, a fiú bekerült a műsorba.

"Én ugyan nem láttam az adás reklámját, de többen említették, hogy Balázs is belekerült és megint elmondta, hogy szerinte ő az én fiam. Ez hazugság, a kérdés egyszer és mindenkorra tisztázódott a nyáron, tehát ha szombaton valóban adásba is kerül, az hatalmas szemétség az RTL Klubtól, amit már nem nyelek le! Elég volt abból, hogy hazug módon rám akarnak fogni egy gyereket! Nyilvánvalóan ezzel akarják felhajtani a nézettséget, és komoly pénzt keresnek azzal, hogy megint felemlegetik a 8 éve tartó őrületet, amit ez a szegény srác gerjesztett, ki tudja, miért... Pert fogok indítani a csatorna ellen, és egyszer és mindenkorra pontot teszek a történet végére!" - jelentette ki D. Nagy Lajos.

Forrás: MTI/Komka Péter

Dekoltázsvillantós fotóval kíván szép álmokat Kiszel Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20181020-dekoltazsvillantos-fotoval-kivan-szep-almokat-kiszel-tunde-naptardiva.htmlTünde legfrissebb, az Instagramra posztolt képén melltartóban és köntösben pózol. Követői odavannak érte. TV + Sztárok--A német X-Factor fináléjáról posztolt Istenes Bencehttp://www.life.hu/sztarok/20181020-a-nemet-xfactor-finalejarol-posztolt-istenes-bence-musorvezeto.htmlIstenes Bence már két éve él kétlaki életet családjával: ugyanis nem csak hazai, de német frodukcióban is munkát kapott, ő lett a német X-Factor férfi műsorvezetője, ami hatalmas dolog a karrierjében. Most azonban hazajöhet, véget ért a tehetségkutató. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoSurvivor: sírva érkezett meg a Holtak szigetére Nórihttp://www.life.hu/sztarok/20181019-survivor-sirva-erkezett-meg-a-holtak-szigetere-nori-jeremy-melle.htmlAhogy megírtuk, az egykori Agila törzs egyik legerősebb játékosa, Nóri eltaktikázta magát, így csütörtökön este neki kellett távozni a Survivorben a Holtak szigetére. TV + Sztárok--Lady Gagával töltene el egy romantikus éjszakát kettesben Tolvai Renihttp://www.life.hu/sztarok/20181019-lady-gagaval-toltene-el-egy-romantikus-ejszakat-kettesben-tolvai-reni-enekesno.htmlTolvai Reni a TV2 videójában elárulta, melyik celebnővel csókolózna legszívesebben, és kivel töltene el egy romantikus éjszakát. TV + SztárokOrigoA legbátrabb páros: Németh Kristóf reagált a kritikákrahttp://www.life.hu/sztarok/20181019-a-legbatrabb-paros-nemeth-kristof-reagalt-a-kritikakra.htmlAhogy megírtuk, rengeteg kritikát kap Németh Kristóf A legbátrabb páros-beli szereplése miatt. A színész most reagált a kommentelők soraira. TV + Sztárok--Tóth Andi A legbátrabb párosról: "Nagyon örülök, hogy vége lett"http://www.life.hu/sztarok/20181019-toth-andi-a-legbatrabb-parosrol-nagyon-orulok-hogy-vege-lett.htmlAhogy megírtuk, Kedden Tóth Andi és Szabó Ádám esett ki A legbátrabb párosból. Az énekesnő nem bánja, hogy számukra véget ért a játék, mert úgy érzi olyan irányt vett a műsor játékostársai taktikázása miatt, ami már abszolút nem kenyerük. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.