Csak show és más semmi Eke Angéla tűz Schobert Norbert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hetekben kétszer is meg kellett barátkoznia a tűzzel Schobert Norbinak. Amíg A legbátrabb párosban Rubint Réka gyújtotta fel, most a Csak show és más semmiben Eka Angélával mutatott be veszélyes, tüzes produkciót. 

A produkciót a közönség soraiból nézte végig Rubint Réka, aki végig rettegett, hogyan veszi majd az akadályokat a férje. A fellépés jól sikerült,Norbi és Angéla majdnem maximum pontot kaptak az ítészektől.

Dekoltázsvillantós fotóval kíván szép álmokat Kiszel Tündehttp://www.life.hu/sztarok/20181020-dekoltazsvillantos-fotoval-kivan-szep-almokat-kiszel-tunde-naptardiva.htmlTünde legfrissebb, az Instagramra posztolt képén melltartóban és köntösben pózol. Követői odavannak érte. TV + Sztárok--Növényi Norbert és Bárdosi Sándor már kipróbálta a vb szőnyegéthttp://www.life.hu/sztarok/20181019-novenyi-es-bardosi-mar-kiprobalta-a-vb-szonyeget.htmlA birkózók elfoglalták a Papp László Sportarénát. Az idei világbajnokság szombaton kezdődik, de a beépített arénában pénteken már láthattunk küzdelmet. TV + SztárokOrigoX-Faktor: beperli az RTL Klubot D. Nagy Lajoshttp://www.life.hu/sztarok/20181020-beperli-az-rtl-klubot-d-nagy-lajos.htmlA Bikini frontembere nyolc éven át tűrte, hogy egy férfi azt állítsa, ő a balkézről született, eltitkolt gyermeke. D. Nagynál most telt be a pohár, állítja, az RTL Klub úgy szerepelteti Balázst az X-Faktorban, hogy az ő fia, holott már ő is, és a gyerek anyja is a nyilvánosság előtt cáfolta, hogy bármi közük lett volna egymáshoz. TV + Sztárok--Survivor: Emese döntött, Eszter távozott a Holtak szigetérehttp://www.life.hu/sztarok/20181020-survivor-emese-dontott-eszter-tavozott-a-holtak-szigetere-nora-jeremy-melle.htmlA Survivor péntek esti adásában Eszter és Fanni került a veszélyzónába, egyiküknek pedig távoznia is kellett a Holtak szigetére Nóri és Jérémy mellé. Azb első egyéni zsákmámyszerzést pedig Emese nyerte, így egyedül ő döntött a lányok sorsáról. TV + SztárokOrigoHódi Pamela úgy érzi, a Berkivel való szakítása óta sokkal erősebbhttp://www.life.hu/sztarok/20181019-hodi-pamela-ugy-erzi-a-berkivel-valo-szakitasa-ota-sokkal-erosebb.htmlA mióta szakított Berki Krisztiánnal Hódi Pamela, erősebbnek és sikeresebbnek érzi magát, mint korábban bármikor. Mindezt a kedd esti Jakupcsek Plusz felvételén mondta el. TV + Sztárok--Tóth Andi A legbátrabb párosról: "Nagyon örülök, hogy vége lett"http://www.life.hu/sztarok/20181019-toth-andi-a-legbatrabb-parosrol-nagyon-orulok-hogy-vege-lett.htmlAhogy megírtuk, Kedden Tóth Andi és Szabó Ádám esett ki A legbátrabb párosból. Az énekesnő nem bánja, hogy számukra véget ért a játék, mert úgy érzi olyan irányt vett a műsor játékostársai taktikázása miatt, ami már abszolút nem kenyerük. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.