Pintér Tibor: "Fridi nagyon jólelkű, tiszta, rendes ember, és gyönyörű"

Forrás: TV2 -
Pintér Tibor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Fem3 kamerái előtt beszélt Fridával való kapcsolatáról Pintér Tibor. Elmondta, szeretik egymást, és arról is mesélt, mi okoz köztük konfliktust. 

„Fridi nagyon jólelkű, tiszta, rendes ember, és gyönyörű. De ez a korkülönbség... múltjából magával hoz egy nyersességet, közönségességet. Ezt ő is tudja magáról (...) Tanítgattam, de van egy határ, és nem tudom már tanítgatni. Költözzön el, azt gondoltuk, mert ez jótékony hatással lesz a jövőnkre... ami lehet szakítás is. Szüksége van arra, hogy ne a Pintér Tibor függvénye legyen. Nálunk nagy hullámvölgyek és hegyek vannak: ő 21 évesen ezt kalandnak fogja fel, de tudom, hogy szeret" - nyilatkozta Pintér.

„Amit ő mutat a kamerába, az tényleg úgy volt. Marha őszinte ember. Ha van erénye ebben a műsorban, az az őszintesége... de ezzel ő megy szembe a forgalommal. Ez párosul a közönséges szókimondással. Ha ezt nem érti meg, nem tud jó társa lenni senkinek, nem csak Pintér Tibornak" - tette hozzá.

Forrás: TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.