Survivor: hatalmas háttércsapat vigyáz a versenyzők biztonságára

Forrás: RTL Klub -
biztonság kulisszatitkok Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Survior 3. hetti háttérműsorában a műsor egyik főszerkesztője, Oláh Ákos többek között arról beszélt, hogy mekkora stáb vigyáz arra, hogy a játékosok ne sérüljenek meg. Kulisszatitkok következnek. 

Oláh Ákos Balázs kiszáradásos rosszulléte kapcsán elmondta, magyar és küldöldi csapat áll a játékosok mögött, és mindent megtesznek azért, hogy ne essen bajuk. A játékok előtt például orvosi vizsgálat van, vagy például vizes feladatoknál egy securitycsapat átfésüli a tengert, hogy ne legyenek a helyszínen medúzák.

Forrás: RTL Klub

Csak show és más semmi: tüzes produkciót vitt színpadra Schobert Norbi és Eke Angélahttp://www.life.hu/sztarok/20181020-csak-show-es-mas-semmi-tuzes-produkciot-vitt-szinpadra-schobert-norbi-es-eke-angela.htmlAz elmúlt hetekben kétszer is meg kellett barátkoznia a tűzzel Schobert Norbinak. Amíg A legbátrabb párosban Rubint Réka gyújtotta fel, most a Csak show és más semmiben Eka Angélával mutatott be veszélyes, tüzes produkciót. TV + SztárokOrigoNövényi Norbert és Bárdosi Sándor már kipróbálta a vb szőnyegéthttp://www.life.hu/sztarok/20181019-novenyi-es-bardosi-mar-kiprobalta-a-vb-szonyeget.htmlA birkózók elfoglalták a Papp László Sportarénát. Az idei világbajnokság szombaton kezdődik, de a beépített arénában pénteken már láthattunk küzdelmet. TV + SztárokOrigoSurvivor: Emese döntött, Eszter távozott a Holtak szigetérehttp://www.life.hu/sztarok/20181020-survivor-emese-dontott-eszter-tavozott-a-holtak-szigetere-nora-jeremy-melle.htmlA Survivor péntek esti adásában Eszter és Fanni került a veszélyzónába, egyiküknek pedig távoznia is kellett a Holtak szigetére Nóri és Jérémy mellé. Azb első egyéni zsákmámyszerzést pedig Emese nyerte, így egyedül ő döntött a lányok sorsáról. TV + SztárokOrigoX-Faktor - kiakadtak a mentorok: nem bírják a kritikát az énekesjelöltekhttp://www.life.hu/sztarok/20181020-xfaktor-kiakadtak-a-mentorok-nem-birjak-a-kritikat-az-enekesjeloltek.htmlRadics Gigi, Gáspár Laci és Puskás Perti nem értik, miért sértődnek meg a kritikájukon a jelentkezők. Állítják, sokan a legártatlanabb kérést is bántásnak veszik, van, aki pedig kifejezetten agresszív. A minap például - ahogy írtunk is róla - kis híján egy mikrofon landolt a mentorasztalnál. ByeAlex szerint azonban érthető, hogy a kritikákat nem viselik jól az énekesjelöltek. TV + SztárokOrigoA legbátrabb páros: Németh Kristóf reagált a kritikákrahttp://www.life.hu/sztarok/20181019-a-legbatrabb-paros-nemeth-kristof-reagalt-a-kritikakra.htmlAhogy megírtuk, rengeteg kritikát kap Németh Kristóf A legbátrabb páros-beli szereplése miatt. A színész most reagált a kommentelők soraira. TV + Sztárok--Survivor: Nóri távozott másodikként a Holtak szigetérehttp://www.life.hu/sztarok/20181019-survivor-nori-tavozott-masodikkent-a-holtak-szigetere.htmlHiába szervezkedett Nóri az egykori Gagamba-törzs tagjai háta mögött, tújártak az eszén. Amíg nagy ellenfele, Vera 5, ő addig 6 szavazatot kapott a törzsi tanácson, így távoznia kellett Jeremy után a Holtak szigetére. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.