Nem ért véget a Wellhello-botrány: megszólalt a rendőrség is

Fotó: Polyák Attila - Origo -
rendőrség wellhello Fluor Tomi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, több zenész is elhagyta a Wellhellót. Későbbi információk szerint Fluoron és Diazon kívül senki más nincs már a zenekarban. Fluor Tomi szerint békés úton váltak meg egymástól, a kilépő tagok szerint azonban az énekes minősíthetetlen viselkedése, és egy fenyegető sms miatt döntöttek így. Az állítólagos fenyegető sms-t Bartók Máté szaxofonos kapta, aki feljelentést tett. Most a rendőrség is megszólalt az ügyben. 

"A feljelentéssel összefüggésben az illetékes rendőrkapitányság ügydöntő határozatot hozott, melynek tartalmát annak kézhezvételét követően kommunikáljuk" - nyilatkozta a Borsnak a Budapesti Rendőrfőkapitányság Kommunikációs Osztálya.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Dr. Kamarás Péter jogi szakértő szerint ez azt jelenti, hogy közbelső intézkedést hoztak, vagyis az "eljárás végéig valamiben már döntöttek. Ez lehet távoltartás is. Az érintetteket és a környezetüket is kihallgatják az eljárás során" - árulta el az ügyvéd a Blikknek.

X-Faktor: hatalmas vita ByeAlex és egy jelentkező közötthttp://www.life.hu/sztarok/20181021-xfaktor-hatalmas-vita-byealex-es-egy-jelentkezo-kozott-black-felon.htmlA pesti raktáros, akit csak Falonnak hívnak a barátai, már a kezdetektől nem szimpatizált Alexszel. De a pokol csak akkor szabadult el igazán, amikor a mentor őszintén elmondta a véleményét a produkcióról.TV + SztárokOrigoSurvivor: hatalmas háttércsapat vigyáz a versenyzők biztonságárahttp://www.life.hu/sztarok/20181020-survivor-hatalmas-hattercsapat-vigyaz-a-versenyzok-biztonsagara.htmlA Survior 3. hetti háttérműsorában a műsor egyik főszerkesztője, Oláh Ákos többek között arról beszélt, hogy mekkora stáb vigyáz arra, hogy a játékosok ne sérüljenek meg. Kulisszatitkok következnek. TV + SztárokOrigoMaszturbáló férfi támadt a Margitszigeten futó Sári Évirehttp://www.life.hu/sztarok/20181020-maszturbalo-ferfi-tamadt-a-margitszigeten-futo-sari-evi-szinesznore.htmlAz énekes-színésznőt edzés közben támadta meg egy férfi a Margitszigeten. Sári Évi elmondta, mindig zenét hallgat futás közben, ám egy rossz megérzés miatt hátra fordult... TV + SztárokOrigoSurvivor: sírva érkezett meg a Holtak szigetére Nórihttp://www.life.hu/sztarok/20181019-survivor-sirva-erkezett-meg-a-holtak-szigetere-nori-jeremy-melle.htmlAhogy megírtuk, az egykori Agila törzs egyik legerősebb játékosa, Nóri eltaktikázta magát, így csütörtökön este neki kellett távozni a Survivorben a Holtak szigetére. TV + Sztárok--A legbátrabb páros: Németh Kristóf reagált a kritikákrahttp://www.life.hu/sztarok/20181019-a-legbatrabb-paros-nemeth-kristof-reagalt-a-kritikakra.htmlAhogy megírtuk, rengeteg kritikát kap Németh Kristóf A legbátrabb páros-beli szereplése miatt. A színész most reagált a kommentelők soraira. TV + Sztárok--Tóth Andi A legbátrabb párosról: "Nagyon örülök, hogy vége lett"http://www.life.hu/sztarok/20181019-toth-andi-a-legbatrabb-parosrol-nagyon-orulok-hogy-vege-lett.htmlAhogy megírtuk, Kedden Tóth Andi és Szabó Ádám esett ki A legbátrabb párosból. Az énekesnő nem bánja, hogy számukra véget ért a játék, mert úgy érzi olyan irányt vett a műsor játékostársai taktikázása miatt, ami már abszolút nem kenyerük. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.