A legbátrabb páros: Singh Viki nem érti Tóth Andiék érzelmi kitörését

Forrás: Brush Bianka -
A legbátrabb páros Szabó Ádám Singh Viki Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Legbátrabb páros legutóbbi adásában Tóth Andi és Singh Viki csapott össze. A történtek után Tóth Andi a Mokkában mondta el véleményét, és most Viki is megszólalt. 

"Mérges voltam rá, szerintem Viki túljátszotta ezt az egészet, ez a túl érzékeny vagyok és mellette még nagyon kedves, ez sok volt" - mesélte a Mokkában Andi, Viki pedig a Ripostnak mondta el, nem érti Andiék érzelmi kitörését, és nem is szeret beleállni az ilyen értelmetlen konfliktusokba.

"Ádámnak korábban az énektanára voltam, szerintem ő is ismer annyira, hogy tudja, egy őszinte ember vagyok. Ráadásul egy ilyen nem mindennapi helyzetben, amiben voltunk, szerintem nem is tudja megjátszani magát az ember... Konkrétan az életünket féltettük, egyáltalán nem arra koncentráltunk, hogy kamerák voltak az arcunkban. De nem is akarok ebbe a témába jobban belemenni, vagy nyilvánosan üzengetni egymásnak Andival, én továbbra is abszolút barátilag tekintek a párosukra" - nyilatkozta.

Forrás: Brush Bianka

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.