20 éves a Barátok közt: így nézett ki a Kertész család a sorozat indulásakor

Magdi anyus Barátok közt Farkasházi Réka Vili bácsi évforduló
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
„Hát akkor kezdődjön az ünnepi hét! Húszéves a Barátok közt! Én meg huszoneggyel több” – írta a fotójához a Barátok közt egykori színésznője, Farkasházi Réka.

A képen a sorozatbeli Kertész család tagjai, Vili bácsi (Várkonyi András), Magdi anyus (Fodor Zsóka) és Mónika (Farkasházi Réka) látható, valamint Bartha Zsolt (Rékasi Károly), a rosszfiú, Mónika akkori udvarlója.


A Barátok közt 1998. október 26-a óta fut az RTL Klubon, és rövid idő alatt Magyarország legnépszerűbb sorozata lett.

Meztelenül simul egy pasihoz Bódi Sylvi: a férfi a nyakát csókolgatjahttp://www.life.hu/sztarok/20181022-meztelenul-simul-egy-pasihoz-bodi-sylvi-a-ferfi-a-nyakat-csokolgatja.htmlNagyon szexi fotóval lepte meg követőit Bódi Sylvi az Instán.TV + Sztárok--A legbátrabb páros: kamerák előtt sírta el magát Németh Kristófhttp://www.life.hu/sztarok/20181022-a-legbatrabb-paros-kamerak-elott-sirta-el-magat-nemeth-kristof.htmlRubint Réka után Németh Kristóf is összeomlott A legbátrabb páros forgatásán. TV + SztárokOrigoSztárban Sztár: Odett esett ki először a műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181022-sztarban-sztar-odett-esett-ki-eloszor-a-musorbol.htmlOdett esett ki elsőként a Sztárban Sztár című műsorból. Az énekesnő elmondta, hogy érzi magát most. TV + SztárokOrigoElhagyja a Budapesti Operettszínházat Veréb Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20181022-elhagyja-a-budapesti-operettszinhazat-vereb-tamas.htmlMindenkit meglepett Veréb Tamás döntése: elhagyja a Budapesti Operettszínházat – írja a Blikk. A lap információi szerint az utóbbi pár hétben két szerepet is visszautasított, az egy hónapja futó István, a király című darabban pedig holnap láthatja utoljára a közönség. TV + SztárokOrigoHang nélkül indult a TV2 Sztárban sztár című műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20181021-hang-nelkul-indult-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musora-technikai-hiba-lepett-fel.htmlTechnikai hibával indult a TV2-n a Sztárban sztár ma esti adása: nem volt hang, csak kép. A probléma észlelése után a csatorna elkezdte ismételni a múlt vasárnapi adás egyik produkcióját. TV + SztárokOrigoÚjabb tévéshow-ban vállat szerepet Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20181021-ujabb-teveshowban-vallat-szerepet-vasvari-vivien.htmlAzt is elárulta, melyik csatornán láthatjuk újra. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.