Fluor Tomi is megszólalt a Wellhello körüli botrányról

Fotó: Polyák Attila - Origo -
wellhello Fluor Tomi botrány feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A napokban tört ki a botrány a Wellhello háza táján. Hat zenész lépett ki a formációból, arra hivatkozva, hogy Fluor minősíthetetlen hangnemben beszélt velük, ráadásul egyiküket komolyan megfenyegette.

Fluor Tomi, azaz Karácsony Tamás azt mondja, szerinte fel lett fújva egy belső konfliktus.

„Bartók Máté szaxofonos zenésztársamnak nem írtam olyat az SMS-emben, hogy bántani akarom” –mondta a Blikknek Fluor. Bartók Máté, a zenekar szaxofonosa azt állítja, hogy Tomi komolyan megfenyegette SMS-ben, így a testi épségét féltve ezt be is jelentette a hatóságoknál. Ezután lépett ki öt társával együtt a Wellhellóból.

Fluor nem gondolja fenyegetésnek az SMS-t, amit a Wellhello egykori zenészének, Bartók Máténak küldött Fotó: Polyák Attila - Origo


„Erről a bejelentésről engem senki sem értesített, kíváncsian várom, hogy kapok-e valamilyen idézést a rendőrségtől. Nem csodálkozom, hogy éppen most robbant ki, és megértem, hogy dühösek a fiúk, ám a történtek ellenére nem haragszom a srácokra, és sok sikert kívánok nekik”
– mondta Fluor, aki szerint ez a konfliktus már egy éve benne volt a levegőben. Az elküldött SMS-t pedig inkább zenészek közti felfokozott hangulatú kifakadásnak tartja, mint fenyegetésnek.

Elhagyja a Budapesti Operettszínházat Veréb Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20181022-elhagyja-a-budapesti-operettszinhazat-vereb-tamas.htmlMindenkit meglepett Veréb Tamás döntése: elhagyja a Budapesti Operettszínházat - írja a Blikk. A lap információi szerint az utóbbi pár hétben két szerepet is visszautasított, az egy hónapja futó István, a király című darabban pedig holnap láthatja utoljára a közönség.TV + SztárokOrigoHang nélkül indult a TV2 Sztárban sztár című műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20181021-hang-nelkul-indult-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musora-technikai-hiba-lepett-fel.htmlTechnikai hibával indult a TV2-n a Sztárban sztár ma esti adása: nem volt hang, csak kép. A probléma észlelése után a csatorna elkezdte ismételni a múlt vasárnapi adás egyik produkcióját. TV + SztárokOrigoSztárban sztár: röhögőgörcsöt kapott a zsűri Pintér Tenya produkciója utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181021-sztarban-sztarrohogogorcsot-kapott-a-zsuri-pinter-tenya-produkcioja-utan.htmlFelrobbantotta a Sztárban Sztár stúdióját Pintér Tibor Beyoncé-produkciójával. A zsűri azonban nem csak az előadást értékelte, hanem Tenya átalakulását is, méghozzá elég sajátos módon...TV + SztárokOrigoMary Zsuzsi haláláról beszélt fia, Klapka Dennishttp://www.life.hu/sztarok/20181021-mary-zsuzsi-halalarol-beszelt-fia-klapka-dennis.htmlMary Zsuzsi lassan hét éve ment el. Fia, aki azóta keresi a választ, miért dobta el magától az életét az édesanyja, most súlyos vádat fogalmazott meg az énekesnő tragikus halálával kapcsolatban. TV + SztárokOrigoÚjabb tévéshow-ban vállat szerepet Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20181021-ujabb-teveshowban-vallat-szerepet-vasvari-vivien.htmlAzt is elárulta, melyik csatornán láthatjuk újra. TV + Sztárok--A legbátrabb páros: Singh Viki nem érti Tóth Andiék érzelmi kitöréséthttp://www.life.hu/sztarok/20181021-a-legbatrabb-paros-singh-viki-nem-erti-toth-andiek-erzelmi-kitoreset.htmlA Legbátrabb páros legutóbbi adásában Tóth Andi és Singh Viki csapott össze. A történtek után Tóth Andi a Mokkában mondta el véleményét, és most Viki is megszólalt. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.