Meztelenül simul egy pasihoz Bódi Sylvi: a férfi a nyakát csókolgatja

csók kampány Bódi Sylvi meztelen
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon szexi fotóval lepte meg követőit Bódi Sylvi az Instán.

Egy kozmetikai cég kampányához készült fotósorozat újabb képét tette közzé Bódi Sylvi az Instagramon: egy hosszú hajú, izmos modellhez simul Sylvi meztelen teste. A férfi a modell nyakát csókolgatja a fotón, ágyékukat csak egy fehér lepedő takarja.
Sylvi egyik követője szerint a fotó annyira gyönyörű, hogy szavakat sem lehet hozzá fűzni.



A legbátrabb páros: kamerák előtt sírta el magát Németh Kristófhttp://www.life.hu/sztarok/20181022-a-legbatrabb-paros-kamerak-elott-sirta-el-magat-nemeth-kristof.htmlRubint Réka után Németh Kristóf is összeomlott A legbátrabb páros fogatásán.TV + SztárokOrigoSztárban Sztár: Odett esett ki először a műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181022-sztarban-sztar-odett-esett-ki-eloszor-a-musorbol.htmlOdett esett ki elsőként a Sztárban Sztár című műsorból. Az énekesnő elmondta, hogy érzi magát most. TV + SztárokOrigoFluor Tomi is megszólalt a Wellhello körüli botrányrólhttp://www.life.hu/sztarok/20181022-fluor-tomi-is-megszolalt-a-wellhello-koruli-botranyrol.htmlA napokban tört ki a botrány a Wellhello háza táján. Hat zenész lépett ki a formációból, arra hivatkozva, hogy Fluor minősíthetetlen hangnemben beszélt velük, ráadásul egyiküket komolyan megfenyegette. TV + Sztárok--Elhagyja a Budapesti Operettszínházat Veréb Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20181022-elhagyja-a-budapesti-operettszinhazat-vereb-tamas.htmlMindenkit meglepett Veréb Tamás döntése: elhagyja a Budapesti Operettszínházat – írja a Blikk. A lap információi szerint az utóbbi pár hétben két szerepet is visszautasított, az egy hónapja futó István, a király című darabban pedig holnap láthatja utoljára a közönség. TV + SztárokOrigoSztárban sztár: röhögőgörcsöt kapott a zsűri Pintér Tenya produkciója utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181021-sztarban-sztarrohogogorcsot-kapott-a-zsuri-pinter-tenya-produkcioja-utan.htmlFelrobbantotta a Sztárban Sztár stúdióját Pintér Tibor Beyoncé-produkciójával. A zsűri azonban nem csak az előadást értékelte, hanem Tenya átalakulását is, méghozzá elég sajátos módon...TV + SztárokOrigoÚjabb tévéshow-ban vállat szerepet Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20181021-ujabb-teveshowban-vallat-szerepet-vasvari-vivien.htmlAzt is elárulta, melyik csatornán láthatjuk újra. TV + Sztárok

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.