Sztárban Sztár: Odett esett ki először a műsorból

TV2 Sztárban sztár kieső énekesnő Odett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Odett esett ki elsőként a Sztárban Sztár című műsorból. Az énekesnő elmondta, hogy érzi magát most.

Az első, bemelegítő adás után már a műsorban maradásért küzdöttek az énekesek a Sztárban Sztár színpadán. Elsőként Odettnek kellett távoznia, aki a német énekesnő, Nena 99 Luftballon című számát énekelte el – a zsűri szerint tökéletesen. A tévénézők azonban nem értékelték annyira a produkciót. Odett nem érzi rosszul magát, elmondta, miért:

Odett előadását itt nézheted meg:

Fluor Tomi is megszólalt a Wellhello körüli botrányrólhttp://www.life.hu/sztarok/20181022-fluor-tomi-is-megszolalt-a-wellhello-koruli-botranyrol.htmlA napokban tört ki a botrány a Wellhello háza táján. Hat zenész lépett ki a formációból, arra hivatkozva, hogy Fluor minősíthetetlen hangnemben beszélt velük, ráadásul egyiküket komolyan megfenyegette. TV + Sztárok--Elhagyja a Budapesti Operettszínházat Veréb Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20181022-elhagyja-a-budapesti-operettszinhazat-vereb-tamas.htmlMindenkit meglepett Veréb Tamás döntése: elhagyja a Budapesti Operettszínházat - írja a Blikk. A lap információi szerint az utóbbi pár hétben két szerepet is visszautasított, az egy hónapja futó István, a király című darabban pedig holnap láthatja utoljára a közönség.TV + SztárokOrigoHang nélkül indult a TV2 Sztárban sztár című műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20181021-hang-nelkul-indult-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musora-technikai-hiba-lepett-fel.htmlTechnikai hibával indult a TV2-n a Sztárban sztár ma esti adása: nem volt hang, csak kép. A probléma észlelése után a csatorna elkezdte ismételni a múlt vasárnapi adás egyik produkcióját. TV + SztárokOrigoSztárban sztár: röhögőgörcsöt kapott a zsűri Pintér Tenya produkciója utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181021-sztarban-sztarrohogogorcsot-kapott-a-zsuri-pinter-tenya-produkcioja-utan.htmlFelrobbantotta a Sztárban Sztár stúdióját Pintér Tibor Beyoncé-produkciójával. A zsűri azonban nem csak az előadást értékelte, hanem Tenya átalakulását is, méghozzá elég sajátos módon...TV + SztárokOrigoMary Zsuzsi haláláról beszélt fia, Klapka Dennishttp://www.life.hu/sztarok/20181021-mary-zsuzsi-halalarol-beszelt-fia-klapka-dennis.htmlMary Zsuzsi lassan hét éve ment el. Fia, aki azóta keresi a választ, miért dobta el magától az életét az édesanyja, most súlyos vádat fogalmazott meg az énekesnő tragikus halálával kapcsolatban. TV + SztárokOrigoA legbátrabb páros: Singh Viki nem érti Tóth Andiék érzelmi kitöréséthttp://www.life.hu/sztarok/20181021-a-legbatrabb-paros-singh-viki-nem-erti-toth-andiek-erzelmi-kitoreset.htmlA Legbátrabb páros legutóbbi adásában Tóth Andi és Singh Viki csapott össze. A történtek után Tóth Andi a Mokkában mondta el véleményét, és most Viki is megszólalt. TV + SztárokOrigo










Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.