Chrissy Teigen megint közszemlére tette hatalmas melleit: így jelentkezett be élőben követőinek

Chrissy Teigen közszemle mellek villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Chrissy Teigen, John Legend felesége sem megy a szomszédba, ha villantásról van szó. Ezúttal ismét hatalmas melleit tette közszemlére.

Két szoptatás között úgy érezte Chrissy Teigen, egykori modell, John Legend felesége, hogy Insta-videóban meséli el követőinek, mennyire fáj a nyaka, amire egy masszázsgépet helyezett. Mindössze egy selyemkimonót viselt a sztár ehhez a művelethez, ami a melleit szinte teljesen szabadon hagyta. Vajon miért tette?

Chrissy Teigen Forrás: InstaStory

Méretes tokát villantott a modell: vállalja, hogy ő sem tökéletes

Előnytelen fotót mutatott magáról a nemrég szült Chrissy Teigen: tokát villantott. Úgy véli, nem kell mindig tökéletesnek látszani.
Zimány Linda elárulta, mikor jöhet a kisbaba: egy rajongójának válaszolthttp://www.life.hu/sztarok/20181023-zimany-linda-elarulta-mikor-johet-a-kisbaba-egy-rajongojanak-valaszolt.htmlZimány Linda jelenleg szingli, legalábbis úgy tudjuk. Egy rajongójának azonban elárulta, mikor szeretne kisbabát. TV + SztárokOrigoÖsszebújós fotót posztolt Körtvélyessy Kinga L.L. Juniorralhttp://www.life.hu/sztarok/20181023-osszebujos-fotot-posztolt-kortvelyessy-kinga-ll-juniorral.htmlÚgy tűnik, L.L. Junior és kedvese, Körtvélyessy Kinga a békülés után boldogabbak, mint valaha. TV + Sztárok--Váratlanul, az utolsó pillanatban mondta le a koncertjét Curtis: Facebook-posztban mesélte el, mi történthttp://www.life.hu/sztarok/20181023-varatlanul-utolso-pillanatban-mondta-le-koncertjet-curtis.htmlAz utolsó utáni pillanatban mondta le a koncertjét Curtis, aki Facebook-oldalán azzal magyarázta a dolgot, hogy beteg. Többen nem hittek neki... TV + SztárokOrigoSzámos híresség állt a szklerózis multiplexben szenvedő Selma Blair melléhttp://www.life.hu/sztarok/20181022-szamos-hiresseg-allt-a-szklerozis-multiplexben-szenvedo-selma-blair-melle.htmlSzámos híresség, köztük Neil Patrick Harris is bátorító üzenetet küldött Selma Blair amerikai színésznőnek, aki a hétvégén jelentette be, hogy szklerózis multiplexben szenved. TV + Sztárok--Sztárban Sztár: Odett esett ki először a műsorbólhttp://www.life.hu/sztarok/20181022-sztarban-sztar-odett-esett-ki-eloszor-a-musorbol.htmlOdett esett ki elsőként a Sztárban Sztár című műsorból. Az énekesnő elmondta, hogy érzi magát most. TV + SztárokOrigoElhagyja a Budapesti Operettszínházat Veréb Tamáshttp://www.life.hu/sztarok/20181022-elhagyja-a-budapesti-operettszinhazat-vereb-tamas.htmlMindenkit meglepett Veréb Tamás döntése: elhagyja a Budapesti Operettszínházat – írja a Blikk. A lap információi szerint az utóbbi pár hétben két szerepet is visszautasított, az egy hónapja futó István, a király című darabban pedig holnap láthatja utoljára a közönség. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.