Kiszel Tünde fehérneműben és egy átlátszó neglizsében fotózta magát az ágyban

fehérnemű fotó Kiszel Tünde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiszel Tünde ágyból kívánt jó éjszakát követőinek: fehérneműben tette mindezt.

Kiszel Tünde köztudottan imádja a szexi fehérneműket, bugyigyűjteménye pedig senki számára sem ismeretlen: a naptárdíva szívesen dicsekszik vele, sőt többször meg is mutatta már elképesztő összeállításait.

Tünde egy hasonlóan dögös darabban kívánt követőinek jó éjszakát:

fehér melltartó és egy átlátszó köntös, ennyi takarta csupán a celeb testét.

Kiszel Tünde Forrás: InstaStory

Tanácstalan: fontos kérdésben kérte ki rajongói véleményét Kiszel Tünde

Kiszel Tünde képtelen eldönteni, hogy szőke vagy barna legyen. Rajongói segítségét kérte.

Őszi esküvőre vagy hivatalos? Ilyen ruhát válassz!http://www.life.hu/trend/20181017-ilyen-ruhat-valassz-oszi-eskuvore.htmlHabár manapság is a tavaszi és a nyári esküvők a leggyakoribbak, egyre többen megtalálják az őszi és téli szezonban is azt a szépséget, amiért ekkorra időzítik a nagy napot. Megmutatjuk, milyen ruhák között válogathatsz, ha te is mostanában vagy hivatalos esküvőre. TrendOrigoÍgy néz ki egy hónappal a szülés után Rachel Weiszhttp://www.life.hu/trend/20181022-igy-nez-ki-egy-honappal-a-szules-utan-rachel-weisz.htmlDaniel Craig és Rachel Weisz egy hónappal ezelőtt tudatta a világgal, hogy megszületett első közös gyermekük. Az újdonsült anyuka most először vett részt a szülés óta vörös szőnyeges eseményen. Trend--Heti trendjelentés: Lady Gaga mindenkit megríkatott a ruhájávalhttp://www.life.hu/trend/20181019-heti-trendjelentes-szerepel-benne-lady-gaga-katie-holmes-katy-perry.htmlA fodrok és tollak tömegéből Lady Gaga tűnt ki stílusával. Az énekesnő az ELLE Women in Hollywood gálán ríkatta meg beszédével a közönséget, amiben például arra is magyarázatot adott, miért ilyen outfitet választott az eseményre. Trend--Sütő Enikő soha többé nem botoxoltathttp://www.life.hu/trend/20181019-suto-eniko-soha-tobbe-nem-botoxoltat.htmlSütő Enikő elárulta, egyszer kipróbálta a botoxot, de nagy hiba volt... A kezelés után mellékhatások léptek fel nála. TrendFotó: Zsigmond László/Life.huCsak show és más semmi: új frizurával, bomba alakkal lépett színpadra Liptai Claudiahttp://www.life.hu/trend/20181020-csak-show-es-mas-semmi-uj-frizuraval-bomba-alakkal-lepett-szinpadra-liptai-claudia.htmlCsak úgy tündökölt a TV2 szuperprodukciója, a Csak show és más semmi műsorvezetőjeként Liptai Claudia. TrendOrigoKutatók 1700 éves egyiptomi zoknit vizsgáltakhttp://www.life.hu/trend/20181016-kutatok-1700-eves-egyiptomi-zoknit-vizsgaltak.htmlEgy 1700 évvel ezelőtt viselt zoknit fedeztek fel, amelyet a vizsgálatok szerint valószínűleg egy gyermek hordhatott. Az egyiptomi ruhaneműnek élénk színei voltak, és szandával együtt viselték. TrendOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.