Zimány Linda elárulta, mikor jöhet a kisbaba: egy rajongójának válaszolt

Forrás: instagram.com/lindazimany -
babavállalás család Zimány Linda
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda jelenleg szingli, legalábbis úgy tudjuk. Egy rajongójának azonban elárulta, mikor szeretne kisbabát.

Közösségi oldalán válaszolt rajongói kérdésekre Zimány Linda: többek között azt is megkérdezték a követői, mikor szeretne kisbabát. A modell készségesen válaszolt: amint eljön az ideje, azonnal bevállalja majd a kisbabát.

Zimány Linda, Monte-Carlo, bikini Forrás: instagram.com/lindazimany

Kedves Ferenccel való szakítása óta nem tudni, rátalált-e már a szerelem Zimány Lindára, annyi biztos, hogy a magánéletéről még mindig nem árul el túl sokat.

Ezt vette a lába közé Zimány Linda: fotó

A sok edzés után jöhet a szórakozás: Zimány Linda boxzsákkal a lábai között mosolyog.

Összebújós fotót posztolt Körtvélyessy Kinga L.L. Juniorralhttp://www.life.hu/sztarok/20181023-osszebujos-fotot-posztolt-kortvelyessy-kinga-ll-juniorral.htmlÚgy tűnik, L.L. Junior és kedvese, Körtvélyessy Kinga a békülés után boldogabbak, mint valaha. TV + Sztárok--Kim Kardashianként pózol Cinthya Dictator: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181023-kim-kardashiankent-pozol-cinthya-dictator.htmlCinthya Dictator megmutatta, hogyan festene Kim Kardashianként. A rajongóknak nagyon tetszik a végeredmény. TV + SztárokOrigoVáratlanul, az utolsó pillanatban mondta le a koncertjét Curtis: Facebook-posztban mesélte el, mi történthttp://www.life.hu/sztarok/20181023-varatlanul-utolso-pillanatban-mondta-le-koncertjet-curtis.htmlAz utolsó utáni pillanatban mondta le a koncertjét Curtis, aki Facebook-oldalán azzal magyarázta a dolgot, hogy beteg. Többen nem hittek neki... TV + SztárokOrigoKiszel Tünde fehérneműben és egy átlátszó neglizsében fotózta magát az ágybanhttp://www.life.hu/sztarok/20181023-kiszel-tunde-fehernemuben-es-egy-atlatszo-neglizseben-fotozta-magat-az-agyban.htmlKiszel Tünde ágyból kívánt jó éjszakát követőinek: fehérneműben tette mindezt. TV + SztárokOrigoMeztelenül simul egy pasihoz Bódi Sylvi: a férfi a nyakát csókolgatjahttp://www.life.hu/sztarok/20181022-meztelenul-simul-egy-pasihoz-bodi-sylvi-a-ferfi-a-nyakat-csokolgatja.htmlNagyon szexi fotóval lepte meg követőit Bódi Sylvi az Instán.TV + Sztárok--A legbátrabb páros: kamerák előtt sírta el magát Németh Kristófhttp://www.life.hu/sztarok/20181022-a-legbatrabb-paros-kamerak-elott-sirta-el-magat-nemeth-kristof.htmlRubint Réka után Németh Kristóf is összeomlott A legbátrabb páros forgatásán. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.