Freddie Mercury szerette a féktelen bulikat: nők és férfiak is megfordultak az ágyában

Forrás: WireImage/This content is subject to copyright./Steve Jennings -
buli nők Freddie Mercury férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Freddie Mercury nagyon szerette a fényűző és gátlásoktól mentes bulikat, ahol bizony bőven volt kábítószer, ital, nők és férfiak.

Habár elképesztően híres volt, Freddie Mercurynak mégis sikerült sok mindent titokban tartania, például a féktelen bulijait és a hírességekkel folytatott viszonyait. Az énekes inkább a férfiakkal folytatott kalandjairól volt híres, ám nők is megfordultak az ágyában szép számmal, köztük híres modellek és színésznők.

Freddie Mercury Forrás: WireImage/This content is subject to copyright./Steve Jennings

Lesley-Ann Jones életrajzíró szerint, aki sokszor volt a Queen mellett, többféle Freddie létezett, és két végén égette a gyertyát.

A bulijai pedig messze földön híresek voltak, tele kokainnal és meztelen pincérnőkkel.

A 41. születésnapjára például 700 vendéget hívott, köztük olyan hírességeket, mint Kylie Minogue, Bon Jovi és Boy George. Összesen 350 üveg pezsgő fogyott el, és több mint 200 pohár tört el.

Freddie Mercury szeretett bulizni Forrás: DPA/AFP/Verwendung weltweit, usage worldwide/Db

A celebek mellett előkelőségekkel is tartotta a kapcsolatot, ott volt például Diana hercegné, akivel nagyon jóban voltak. A titkos kalandjait, amelyeket híres nőkkel és férfiakkal folytatott valószínűleg örökké homály fedi majd, de volt olyan nő azért, akit felvállalt a nyilvánosság előtt.

Két igazán nagy szerelme volt:

Mary Austin és Barbara Valentin. A szívét azonban csak Marynek sikerült elrabolnia, megismerkedésük után öt hónappal már össze is költöztek. Szerelmük hat évig tartott, Mercury a feleségének is nevezte Austint, holott hivatalosan sosem kötöttek házasságot. Az énekes 1976-ban vallotta be élettársának, hogy a férfiakat szereti, és itt véget is ért a kapcsolatuk. Nem váltak el haraggal, Austin megkönyebbült, mert az utolsó két közös évük alatt már érezte, hogy Freddie megváltozott. Mercury később úgy nyilatkozott, hogy soha egy szeretőjét sem tudta úgy szeretni, ahogy Maryt, egy férfiba sem tudott úgy beleszeretni, ahogy Austinba. A Queen frontembere egészen haláláig kapcsolatban maradt a nővel, végrendeletében sem feledkezett meg róla. Mary Austin ma 67 éves, visszavonultan él, a nyilvánosságot kerüli.

Freddie Mercury (1946–1991) és Mary Austin 1986-ban Forrás: Getty Images/Dave Hogan

Freddie-nek egyetlen férfival volt hosszabb kapcsolata: a fodrászával, Jim Huttonnal egészen a haláláig együtt voltak.

Radics Gigi zenekara Amerikában szenvedett balesetet: elmarad a novemberi koncerthttp://www.life.hu/sztarok/20181023-radics-gigi-zenekara-amerikaban-szenvedett-balesetet-elmarad-a-novemberi-koncert.htmlRadics Gigi novemberi koncertje elmarad: súlyos balesetet szenvedett a zenekara. TV + Sztárok--Szakértő elemezte David Beckham kijelentését, miszerint a házassága Victoriával bonyolulthttp://www.life.hu/sztarok/20181024-szakerto-elemezte-david-beckham-kijelenteset-miszerint-a-hazassaga-victoriaval-bonyolult.htmlEgy párkapcsolati szakértő szerint lehetséges, hogy David és Victoria Beckham már nem szerelmesek egymásba, ugyanakkor meg van róla győződve, hogy meg fogják menteni a házasságukat. TV + Sztárok--Gáspár Bea borvacsorája nem volt nyereségeshttp://www.life.hu/sztarok/20181024-gaspar-bea-borvacsoraja-nem-volt-nyereseges.htmlTúl van az első borvacsoráján Gáspár Bea, ami jó élményekkel és veszteséggel zárult. TV + SztárokOrigoHarmadszor is férjhez ment az Amerikai szépség sztárja, Mena Suvarihttp://www.life.hu/sztarok/20181023-harmadszor-is-ferjez-ment-az-amerikai-szepseg-sztarja-mena-suvari.htmlIsmét bekötötték Mena Suvari színésznő fejét, harmadszor is megtalálta az „igazit”. TV + SztárokOrigoHazánk első férfiszépségversenyének győztese, Varga András a Ninja Warriorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181023-hazank-elso-ferfi-szepsegversenyenek-gyoztese-varga-andras-a-ninja-warriorban.htmlA 20 éves modell, Varga András Budapestről érkezett a Ninja Warrior pályájára. Elárulta, meg akarja mutatni, hogy a modellek nem üresfejűek, hanem igenis tudnak keményen küzdeni. András tavaly áprilisban nyerte meg az első magyar férfiszépségversenyt, a Mr. Universal Ambassadort. TV + Sztárok--Megszólalt Pintér Tenya barátnője, Frida: „Rémálomnak tűnhet a kapcsolatunk”http://www.life.hu/sztarok/20181024-megszolalt-pinter-tenya-baratnoje-frida-remaloknak-tunhet-a-kapcsolatunk.htmlÚgy látszik, rendeződik Pintér Tibor és kedvese, Frida viszonya. A fiatal lány meglepő kijelentést tett a Ripostnak. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.