Jessica Albát elrabolták gyerekkorában: egy kocsi csomagtartójában találták meg

Forrás: AFP/Chris Delmas -
elrablás gyermekkor Jessica Alba trauma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jessica Alba élete egyáltalán nem volt traumáktól mentes: a mosolygós színésznőt elrabolták gyerekkorában. 

Jessica Alba ügyesen eltitkolta a múltja megrázó részleteit, de örökké nem sikerült elfednie azokat a borzalmakat, amelyek vele történtek. Kiderült ugyanis, hogy tinédzserként elrabolták a színésznőt. Habár azóta sem beszélt soha a részletekről, annyit lehet tudni a szörnyűségről, hogy egy kocsi csomagtartójában találtak rá végül.

Jessica Albának nem volt egyszerű a gyerekkora Forrás: AFP/Chris Delmas

1996-ban első filmjét forgatta Jessica, amely alatt különös telefonhívásokat kapott, de nem igazán foglalkozott sem ő, sem más a dologgal, egyszerűen úgy gondolták, valószínűleg csak szórakozik valaki. Röviddel ezután azonban elrabolták.

14 órán keresztül keresték, mire megtalálták összekötözött végtagokkal egy kocsi csomagtartójában.

Akkor sem volt hajlandó válaszolni az ezzel kapcsolatos kérdésekre, ahogy azóta sem. Nem ez azonban az egyetlen tragikus esemény, ami a színésznővel történt. Vallásos családban nevelkedett, ahol szigorú szabályokat kellett követnie, az idősebb férfiak pedig megütötték, ha úgy ítélték meg, túl provokatív ruhát visel. Azért pedig, mert korán elkezdett nőiesedni az alakja, egy iskolai dolgozó titulálta lotyónak – írja a The Sun.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.