Vajna Timi elárulta, ki lesz biztosan az örököse

Forrás: Instagram/Vajna Timi -
Vajna Timi madár örökös kakadu
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi érdekes bejelentést tett Instagram-oldalán: elárulta, ki fog örökölni majd utána. 

Vajna Timi nagyon sok mindent megoszt követőivel az Instagramon, legutóbb például azt árulta el, ki fog biztosan örökölni utána. Ugyan Timi még elég fiatal ahhoz, hogy ezen gondolkozzon, mégis érdekli a dolog, és igen meglepő, hogy kit tart biztos örökösnek.

Vajna Timi után a madara örököl Forrás: Instagram/Vajna Timi

„Egy kakadu általában 100 évig él, úgyhogy Tati biztosan az örökösöm lesz. Nagyon ügyesen táncol és értelmes kis madárka” – árulta el Timi, tehát ez azt jelenti, hogy a madara már biztosan részesedni fog a vagyonból.

A Hooligans énekesét, Csipát feljelentette volt párja, de ő is tett rendőrségi bejelentésthttp://www.life.hu/sztarok/20181025-a-hooligans-enekeset-csipat-feljelentette-volt-parja-de-o-is-tett-rendorsegi-bejelentest.htmlA Hooligans énekese, Csipa és egykori párja, Kriszta a szakítás mellett döntöttek, de az elválás nem ment olyan egyszerűen. Egyik és másik oldalról is bevonták a dologba a rendőrséget... TV + Sztárok--Singh Viki nehéz gyerekkoráról vallott: édesanyja lelki terrorban tartotta őt pánikbetegsége miatthttp://www.life.hu/sztarok/20181025-singh-viki-nehez-gyerekkorarol-vallott-edesanyja-lelki-terrorban-tartotta-ot-panikbetegsege-miatt.htmlSingh Viki nehéz gyerekkoráról vallott. Édesanyja pánikbetegsége miatt ő is nagyon sokat szenvedett. TV + Sztárok--Hajdú Péter újra szívesen randizgathttp://www.life.hu/sztarok/20181024-hajdu-peter-ujra-szivesen-randizgat.htmlHajdú Péter elárulta, mostanában szokott randizgatni. Mint mondja, ha számára szimpatikus hölgytől kap kedves üzenetet a közösségi oldalán, akkor szívesen elhívja egy kávéra. TV + SztárokOrigoRadics Gigi zenekara Amerikában szenvedett balesetet: elmarad a novemberi koncerthttp://www.life.hu/sztarok/20181023-radics-gigi-zenekara-amerikaban-szenvedett-balesetet-elmarad-a-novemberi-koncert.htmlRadics Gigi novemberi koncertje elmarad: súlyos balesetet szenvedett a zenekara. TV + Sztárok--Jessica Albát elrabolták gyerekkorában: egy kocsi csomagtartójában találták meghttp://www.life.hu/sztarok/20181024-jessica-albat-elraboltak-gyermekkoraban-egy-kocsi-csomagtartojaban-talaltak-meg.htmlJessica Alba élete egyáltalán nem volt traumáktól mentes: a mosolygós színésznőt elrabolták gyerekkorában. TV + Sztárok--Fluor Tomi végre elmondta, hogy miért robbant ki a Wellhello-balhéhttp://www.life.hu/sztarok/20181024-fluor-tomi-vegre-elmondta-hogy-miert-robbant-ki-a-wellhellobalhe.htmlA hvg.hu idézte Fluor Tomit, aki ma reggel a Rádió 1-en Balázséknak beszélt a Wellhello-balhéról. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.