Meghan Markle gyűrűje árulkodik gyermeke születésének időpontjáról

Forrás: WireImage/©Karwai Tang/©Karwai Tang -
Meghan Markle gyűrű időpont születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghan Markle „elárulta", mikor születik meg a gyermeke, a rejtett üzenetet a szemfüles rajongók vették észre.

A szemfüles rajongók figyelmét a legapróbb változás sem kerüli el, egyből feltűnt nekik például, hogy Meghan Markle új gyémántgyűrűt visel és hiszik, hogy a gyermeke születésnapjának időpontját képviseli a kő.

Íme a három gyűrű Forrás: WireImage/©Karwai Tang/©Karwai Tang

A hercegné ujján ugyanis három gyűrű van: egy zöld köves, ami az augusztusban születettek jelképe, vagyis ez Meghan drágaköve, egy zafír, ami a szeptemberi születésűeké, ez Harryt jelképezi, és van egy harmadik, egy gyémánt, amely az áprilisban világra jöttek köve. A rajongók úgy gondolják, hogy az utóbbi utal a közös gyermekük születésének időpontjára, vagyis a baba áprilisban fog megszületni.

Új műsort kap a Barátok közt egykori sztárja, Marenec Fruzsinahttp://www.life.hu/sztarok/20181026-uj-musort-kap-a-baratok-kozt-egykori-sztarja-marenec-fruzsina.htmlÚj műsort kapott az RTL Klubon a Barátok közt egykori sztárja, Marenec Fruzsina. TV + Sztárok--Sinead O'Connor áttért az iszlám hitrehttp://www.life.hu/sztarok/20181026-sinead-oconnor-attert-az-iszlam-hitre.htmlSinead O'Connor nagy változást jelentett be Twitter-oldalán: közölte, hogy áttért az iszlám hitre, és a nevét is megváltoztatta. TV + SztárokOrigoIlyen volt Nacsa Olivér és Somossy Barbara titkos esküvőjehttp://www.life.hu/sztarok/20181026-ilyen-volt-nacsa-oliver-es-somossy-barbara-titkos-eskuvoje.htmlNacsa Olivér és felesége, Barbara most először árult el részleteket titkos esküvőjükről. TV + SztárokOrigoSurvivor: öltek éhségükben a játékosokhttp://www.life.hu/sztarok/20181026-survivor-oltek-ehsegukben-a-jatekosok.htmlNóri, Vera és Jérémy kénytelenek voltak kioltani a liba életét, mert már hetek óta éheztek a szigeten. A megrázó pillanat mindhárom játékost megviselte. TV + SztárokOrigoBefagyasztották a Wellhello számláját: amíg a tagok nem egyeznek meg, senki nem kap pénzthttp://www.life.hu/sztarok/20181026-befagyasztottak-a-wellhello-szamlajat-amig-a-tagok-nem-egyeznek-meg-senki-nem-kap-penzt.htmlNagyon elfajult a zenekaron belüli egyet nem értés, már a Wellhello számláját is be kellett fagyasztani. TV + Sztárok--Végzetes lövés éri a Barátok közt főszereplőjét: kulcsfigura távozhat a jubileumi adássalhttp://www.life.hu/sztarok/20181026-vegzetes-loves-eri-a-baratok-kozt-foszereplojet-kulcsfigura-tavozhat-a-jubileumi-adassal.htmlA Blikk úgy tudja, hogy a Barátok közt ma esti, jubileumi adásában dulakodás közben végzetes lövést kap Berényi Miklós. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.