Diana hercegnő élete szerelmének a testőrét, Barry Mannakee-t tartotta

Forrás: AFP/Patrick Riviere -
szerelem testőr Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Azt az egész világ tudja, hogy Dianának nem Károly volt élete szerelme, most azonban kiderült, hogy ki az a férfi, akit a hercegnő mindenkinél jobban szeretett. 

Egy nem sokkal a hercegnő halála előtt készült interjúból kiderült, hogy Vilmos és Harry herceg édesanyja nem elég, hogy nem Károly hercegbe volt életében a legjobban szerelmes, de nem is Dodi Fayedbe. Az igazság ugyanis az, hogy élete szerelmének a testőrét, Barry Mannakee-t tartotta – írja a The Sun nyomán a Ripost.

„Amikor 24 vagy 25 éves voltam, mélyen szerelmes voltam valakibe, aki ebben a környezetben dolgozott. De aztán kirúgták, majd meghalt. Mennie kellett és három héttel ezután egy motorbalesetben elhunyt. Ő volt életem legnagyobb szerelme, ez pedig igazán gyilkos hír volt” – mondta el Diana, aki nem nevezte meg a férfit, de a leírásából egyértelművé vált, kiről beszélt.

Forrás: AFP/Patrick Riviere

Baki az Survivorben: visszatért a Bayaniba a már Holtak szigetére távozott Benihttp://www.life.hu/sztarok/20181027-baki-az-survivorben-a-bayani-torzsben-falatozott-a-holtak-szigetere-tavozo-beni.htmlNincs mindig könnyű dolguk a valóságshow szerkesztőinek, amikor is 24 óra anyagából kell egy-egy a néző számára is érdekes adást összerakniuk, ami a Survivorre is igaz, ahol a játékokon kívül egyik nap pont olyan, mint a másik. Így aztán nem csoda, hogy néha egy-egy kisebb nagyobb baki is becsúszik, mint ahogy az a péntek esti adásban is történt. TV + SztárokOrigoSztárban sztár: röhögőgörcsöt kapott a zsűri Pintér Tenya produkciója utánhttp://www.life.hu/sztarok/20181021-sztarban-sztarrohogogorcsot-kapott-a-zsuri-pinter-tenya-produkcioja-utan.htmlFelrobbantotta a Sztárban Sztár stúdióját Pintér Tibor Beyoncé-produkciójával. A zsűri azonban nem csak az előadást értékelte, hanem Tenya átalakulását is, méghozzá elég sajátos módon...TV + SztárokOrigoÚjabb tévéshow-ban vállat szerepet Vasvári Vivienhttp://www.life.hu/sztarok/20181021-ujabb-teveshowban-vallat-szerepet-vasvari-vivien.htmlAzt is elárulta, melyik csatornán láthatjuk újra. TV + Sztárok--X-Faktor: könnyes szemmel hallgatták a mentorok Nagy Krisztián produkciójáthttp://www.life.hu/sztarok/20181021--xfaktor-konnyes-szemmel-hallgattak-a-mentorok-nagy-krisztian-produkciojat.htmlAhogy már megírtuk, visszatért az X-Faktorba Nagy Krisztián, a 2017-es évad nagy reménysége Ő azonban még az élő show-k indulása előtt feladta a versenyt, és bevonult a pszichiátriára. Most azonban újult erővel tért vissza a tehetségkutató színpadára. Vajon ezúttal meddig juthat el a srác?TV + SztárokOrigoX-Faktor: mindenkit lenyűgözött a szlovák lány, Klaudia produkciójahttp://www.life.hu/sztarok/20181021-xfaktor-mindenkit-lenyugozott-a-szlovak-lany-klaudia-produkcioja.htmlKlaudia Radiczva könnyeivel küszködött, hiszen egy hatalmas álma vált valóra az X-Faktor színpadán. Állva tapsolt az egész stúdió a szlovák lánynak. TV + SztárokOrigoX-Faktor: hatalmas vita ByeAlex és egy jelentkező közötthttp://www.life.hu/sztarok/20181021-xfaktor-hatalmas-vita-byealex-es-egy-jelentkezo-kozott-black-felon.htmlA pesti raktáros, akit csak Falonnak hívnak a barátai, már a kezdetektől nem szimpatizált Alexszel. De a pokol csak akkor szabadult el igazán, amikor a mentor őszintén elmondta a véleményét a produkcióról.TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.