Ördög Nóra lenénizte Liptai Claudiát a Mit tenne a gyereked? című műsorban: videó

videó néni Liptai Claudia Mit tenne a gyereked? Ördög Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Mit tenne a gyereked? adásának végén Ördög Nóra kvízkérdéseket tett fel a műsor győztesének. A válaszlehetőségek között pedig Liptai Claudia is szerepelt, akit lenénizett a műsorvezető.

Ördög Nóra Mit tenne a gyereked? című műsorában arra a kérdésre kellett válaszolnia a győztes kislánynak, hogy ki vezeti a Sztárban sztárt. A TV2 három központi arca volt látható a választható képeken, az elsőn Liptai Claudia, a másodikon Till Attila, a harmadikon pedig maga Ördög Nóra. A műsorvezető felsorolta Zselykének a lehetőségeket, Caludiát néniként, Tillát pedig bácsiként mutatta be, magát viszont fiatal lányként!

Flipper Öcsi halálának részleteiről nyilatkozott a zenész testvére, Marót Vikihttp://www.life.hu/sztarok/20181027-flipper-ocsi-halalanak-reszleteirol-nyilatkozott-a-zenesz-testvere-marot-viki.htmlFlipper Öcsi halálát sem a család, sem a rajongók nem tudták feldolgozni, hiába telt már el 10 év azóta, hogy távozott az élők sorából a zenész. Azt mindenki tudja, hogy súlyos alkoholproblémái miatt hunyt el, de a húga, Marót Viki most újabb részleteket osztott meg halálának körülményeiről. TV + Sztárok--Íme, Bud Spencer felesége, Maria Amato: 56 évig voltak házasokhttp://www.life.hu/sztarok/20181027-ime-bud-spencer-felesege-maria-amato-56-evig-voltak-hazasok.htmlBud Spencert mindenki ismeri, de azt a nőt, akit haláláig szeretett, már kevesebben. Íme, Maria Amato. TV + Sztárok--Pucér képet posztolt Tóth Andiról Szabó Ádámhttp://www.life.hu/sztarok/20181027-pucer-kepet-posztolt-toth-andirol-szabo-adam-enekes.htmlBár nem sok minden látszik, mégis csak pucér ezen a képen Tóth Andi. TV + SztárokOrigoDiana hercegnő élete szerelmének a testőrét, Barry Mannakee-t tartotta http://www.life.hu/sztarok/20181027-diana-hercegno-elete-szerelmenek-a-testoret-barry-mannakee-tartotta.htmlAzt az egész világ tudja, hogy Dianának nem Károly volt élete szerelme, most azonban kiderült, hogy ki az a férfi, akit a hercegnő mindenkinél jobban szeretett. TV + Sztárok--Baki a Survivorben: visszatért a Bayaniba a már Holtak szigetére távozott Benihttp://www.life.hu/sztarok/20181027-baki-az-survivorben-a-bayani-torzsben-falatozott-a-holtak-szigetere-tavozo-beni.htmlNincs mindig könnyű dolguk a valóságshow-k szerkesztőinek, amikor is 24 óra anyagából kell egy-egy a nézők számára is érdekes adást összerakniuk, ami a Survivorre is igaz, ahol a játékokon kívül egyik nap pont olyan, mint a másik. Így aztán nem csoda, hogy néha egy-egy kisebb-nagyobb baki is becsúszik, mint ahogy az a péntek esti adásban is történt. TV + SztárokOrigoSurvivor: nem tudják levenni a szemüket a fiúk Alexandrárólhttp://www.life.hu/sztarok/20181027-survivor-nem-tudjak-levenni-a-szemuket-a-fiuk-alexandrarol.htmlBár a Survivor nem a férfi-nő kapcsolatokról szól, természetesen a fiúkat sem hagyják hidegen játékostársaik idomai. Most éppen Szandra bikinicseréjét nézték végig kocsényon lógó szemekkel. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.