Szabó Ádám Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár nem sok minden látszik, mégis csak pucér ezen a képen Tóth Andi. 

„Közeleg a szeretet ünnepe .. A kis kuckóban ez a copfos hajú angyalka varázsol .. Nagyon békés és meghitt itt minden, imádjuk” – írta Ádám a fotóhoz.

Diana hercegnő élete szerelmének a testőrét, Barry Mannakee-t tartotta http://www.life.hu/sztarok/20181027-diana-hercegno-elete-szerelmenek-a-testoret-barry-mannakee-tartotta.htmlAzt az egész világ tudja, hogy Dianának nem Károly volt élete szerelme, most azonban kiderült, hogy ki az a férfi, akit a hercegnő mindenkinél jobban szeretett. TV + Sztárok--Survivor: nem tudják levenni a szemüket a fiúk Alexandrárólhttp://www.life.hu/sztarok/20181027-survivor-nem-tudjak-levenni-a-szemuket-a-fiuk-alexandrarol.htmlBár a Survivor nem a férfi-nő kapcsolatokról szól, természetesen a fiúkat sem hagyják hidegen játékostársaik idomai. Most éppen Szandra bikinicseréjét nézték végig kocsényon lógó szemekkel. TV + SztárokOrigoBaki a Survivorben: visszatért a Bayaniba a már Holtak szigetére távozott Benihttp://www.life.hu/sztarok/20181027-baki-az-survivorben-a-bayani-torzsben-falatozott-a-holtak-szigetere-tavozo-beni.htmlNincs mindig könnyű dolguk a valóságshow-k szerkesztőinek, amikor is 24 óra anyagából kell egy-egy a nézők számára is érdekes adást összerakniuk, ami a Survivorre is igaz, ahol a játékokon kívül egyik nap pont olyan, mint a másik. Így aztán nem csoda, hogy néha egy-egy kisebb-nagyobb baki is becsúszik, mint ahogy az a péntek esti adásban is történt. TV + SztárokOrigoHang nélkül indult a TV2 Sztárban sztár című műsorahttp://www.life.hu/sztarok/20181021-hang-nelkul-indult-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musora-technikai-hiba-lepett-fel.htmlTechnikai hibával indult a TV2-n a Sztárban sztár ma esti adása: nem volt hang, csak kép. A probléma észlelése után a csatorna elkezdte ismételni a múlt vasárnapi adás egyik produkcióját. TV + SztárokOrigoExkluzív interjú David Guetta nevelt fiával, Valentin Brunellel, vagyis Kungsszalhttp://www.life.hu/sztarok/20181027-exkluziv-interju-david-guetta-nevelt-fiaval-valentin-brunellel-vagyis-kungssal.htmlA 21 éves francia dj., Valentin Brunel, vagyis Kungs bátran mondhatja magát David Guetta nevelt fiának, hiszen a világsztár dj. vette szárnyai alá a fiatal tehetséget és turnéján együttműködve bemutatta az egész világnak. Kungs This Girl munkáját már több mint 312 millióan megtekintették, a világ legnagyobb fesztiváljainak állandó fellépője lett, Magyarországon pedig a Strand Fesztiválon mutatkozhatott be. Kungs most exkluzív interjút adott a Life.hu-nak mesteréről, David Guettáról, valamint a jövőbeni terveiről. TV + SztárokOrigoX-Faktor: könnyes szemmel hallgatták a mentorok Nagy Krisztián produkciójáthttp://www.life.hu/sztarok/20181021--xfaktor-konnyes-szemmel-hallgattak-a-mentorok-nagy-krisztian-produkciojat.htmlAhogy már megírtuk, visszatért az X-Faktorba Nagy Krisztián, a 2017-es évad nagy reménysége Ő azonban még az élő show-k indulása előtt feladta a versenyt, és bevonult a pszichiátriára. Most azonban újult erővel tért vissza a tehetségkutató színpadára. Vajon ezúttal meddig juthat el a srác?TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.