Arcpirító fotó: úgy tűnik, mintha Harry herceg belemarkolna felesége, Meghan fenekébe

Meghan Markle Új-Zéland fenék kínos Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Félreérthető fotó készült Harry hercegről és Meghan Markle-ről Új-Zélandon. Ha Erzsébet királynő ezt meglátja, nem fog neki örülni...

Harry herceg és Meghan Markle épp Új-Zélandon turnézik, ahol természetesen a fotósok árgus szemekkel figyelik minden mozdulatukat. Számtalan fotó készült róluk, nemrég például egy igen előnytelen felvétel látott napvilágot.

A hercegi pár épp szállt be a repülőgépbe, amikor Harry maga elé engedte a lépcsőn várandós kedvesét. Kézmozdulata igen félreérthető: úgy néz ki, mintha épp belemarkolna felesége fenekébe.

Kínos fotó Harry hercegről és Meghan Markle-ről Forrás: WireImage/2018 Don Arnold/Don Arnold
Sarka Kata is részt vesz a MikulásGyár munkájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181029-sarka-kata-is-reszt-vesz-a-mikulasgyar-munkajaban.htmlÚjabb projektbe kezd Sarka Kata és Rogán Cecília. A karácsony közeledtével a MikulásGyár munkáját szeretnék támogatni. TV + SztárokOrigoAmbrus Attila szerint a hatóságok szívatják őt és a családjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181029-ambrus-attila-szerint-a-hatosagok-szivatjak-ot-es-csaladjat.htmlAmbrus Attila hiába fellebbezett, nem kaphatja vissza a jogosítványát úgy sem, hogy a mindennapokban nagy szüksége lenne az autójára. Egyelőre kénytelen sofőrt fogadni. TV + Sztárok--Elhunyt Erzsébet királynő utolsó corgijahttp://www.life.hu/sztarok/20181029-elhunyt-erzsebet-kiralyno-utolso-corgija.htmlKöztudott, hogy II. Erzsébet királynő rajong a corgi kutyusokért. Az elsőt még a 18. születésnapjára kapta, és azóta is folyamatosan voltak ilyen kutyái. Most azonban egyiküktől búcsút kellett vennie. TV + Sztárok--Sztárban sztár: Liptai Claudia könnyek között beszélt édesanyja elvesztésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181029-sztarban-sztar-liptai-claudia-konnyek-kozott-beszelt-edesanyja-elveszteserol.htmlLiptai Claudia alig tudott megszólalni Tolvai Reni produkciója után a Sztárban sztár harmadik adásában. TV + Sztárok--Kukacokkal teli szendvicset kapott egy asszony New Jerseybenhttp://www.life.hu/sztarok/20181028-kukacokkal-teli-szendvicset-kapott-egy-asszony-new-jerseyben-dunkin-donut.htmlKrystle két szendvicset vásárolt a New Jerseyben található Dunkin Donut gyorsétteremben. Miután a fia megette az egyiket, ő is nekikezdett a sajátjának, de undorító látvány fogadta. TV + SztárokOrigoSchobert Norbi meglepő kijelentést tett: „Ezt Réka tudja az én varázspálcámmal”http://www.life.hu/sztarok/20181028-schobert-norbi-meglepo-kijelentest-tett-ezt-reka-tudja-az-en-varazspalcammal.htmlSchobert Norbi egy igencsak sikamlós poénnal dobta fel a hangulatot a TV2 műsorának egyik próbáján. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.