Emilióval folytatja Curtis

Forrás: TV2 -
Emilió koncert Majka Curtis botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagy hírt jelentett be közösségi oldalán Curtis: a jövőben Majka helyett Emilióval folytatja.

Augusztus végén jelentette be Majka a SZIN-en, hogy véget ért a közös munkája Curtisszel. Bár a duó feloszlott, a Csak show és más semmi szereplője máris új partnerre talált: a jövőben Emilióval fog koncertezni.

A nagy hírt a közösségi oldalán jelentette be, és egyúttal beszámolt arról is, hogy az első nagy fellépésük jövő áprilisban lesz az Arénában.

Sarka Kata is részt vesz a MikulásGyár munkájábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181029-sarka-kata-is-reszt-vesz-a-mikulasgyar-munkajaban.htmlÚjabb projektbe kezd Sarka Kata és Rogán Cecília. A karácsony közeledtével a MikulásGyár munkáját szeretnék támogatni. TV + SztárokOrigoAmbrus Attila szerint a hatóságok szívatják őt és a családjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181029-ambrus-attila-szerint-a-hatosagok-szivatjak-ot-es-csaladjat.htmlAmbrus Attila hiába fellebbezett, nem kaphatja vissza a jogosítványát úgy sem, hogy a mindennapokban nagy szüksége lenne az autójára. Egyelőre kénytelen sofőrt fogadni. TV + Sztárok--Elhunyt Erzsébet királynő utolsó corgijahttp://www.life.hu/sztarok/20181029-elhunyt-erzsebet-kiralyno-utolso-corgija.htmlKöztudott, hogy II. Erzsébet királynő rajong a corgi kutyusokért. Az elsőt még a 18. születésnapjára kapta, és azóta is folyamatosan voltak ilyen kutyái. Most azonban egyiküktől búcsút kellett vennie. TV + Sztárok--Tóth Gabi piros latexben villantott hatalmas dekoltázst a Szenzációs négyes színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20181029-toth-gabi-piros-latexben-villantott-hatalmas-dekoltazst-a-szenzacios-negyes-szinpadan.htmlA Szenzációs négyes című show-műsor utolsó adására Tóth Gabi egy igazán dögös produkcióval készült. Piros latexban és tangában mutatta meg, milyen szexi táncmozdulatokra képes. TV + Sztárok--Vállalja a DNS-tesztet D. Nagy Lajos, hogy kiderüljön, Balázs nem a fiahttp://www.life.hu/sztarok/20181028-vallalja-a-dnstesztet-d-nagy-lajos-bikini-zenesz-hogy-kideruljon-balazs-nem-a-fia.htmlA Bikini frontembere nyolc éven át tűrte, hogy egy férfi azt állítsa, ő a balkézről született, eltitkolt gyermeke. D. Nagynál betelt a pohár, előbb perrel fenyegette meg az RTL Klubot, miután direkt castingon behívták a zenei tehetségkutatójukba a férfit. TV + Sztárok--X-Faktor: Tavaly a mentorházig jutott, most újra színpadra állt Kovács Palihttp://www.life.hu/sztarok/20181028-xfaktor-tavaly-a-mentorhazig-jutott-most-ujra-szinpadra-allt-kovacs-pali.htmlA szombathelyi Kovács Pali tavaly a mentorházig jutott, idén szerette volna megmutatni, hogy több van benne, de a Linkin Park In The End című száma nem hozta meg számára a szerencsét. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.