Kínos fotó került fel az internetre Cristiano Ronaldóról

szelfi Cristiano Ronaldo Juventus Paulo Dybala kínos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Cristiano Ronaldóról és csapattársáról egy olyan kép került fel az internetre, amely miatt valószínűleg igencsak megszidta őket az edzőjük...

Gyülekeznek a fekete felhők Cristiano Ronaldo feje felett, nemrég több nő is megvádolta szexuális zaklatással, most pedig olyan fotó került ki róla az internetre, amelynek nem kellett volna.

A szelfit juventusbeli csapattársa, Paulo Dybala készítette az öltözőben. Első ránézésre semmi probléma nincs a képpel, a focidrukkerek azonban kiszúrták, hogy a falon egy taktikai eligazítás van kifüggesztve. Jól látható rajta, hogy melyik játékosnak hova kell mozognia, kire kell figyelnie mérkőzés közben. Ez hatalmas segítség lehet az ellenfeleknek, így nem biztos, hogy a csapat edzője felhőtlenül boldog attól, hogy nyilvánosságra került a fotó.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Vamoooos.! ⚽️⚽️

Paulo Dybala (@paulodybala) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.