Sztárban sztár: Liptai Claudia könnyek között beszélt édesanyja elvesztéséről

édesanya Sztárban sztár meghatódás Liptai Claudia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia alig tudott megszólalni Tolvai Reni produkciója után a Sztárban sztár harmadik adásában. 

Christina Aguilera megható slágerével érkezett a Sztárban sztár színpadára Tolvai Reni. Az ítészek egytől egyig meghatódtak, így nem is csoda, hogy 36 pontot ért ez a produkció. Liptai Claudia elcsukló hangon értékelte Reni produkcióját, alig tudta elmondani, hogy bizony ő is mindent megtenne azért, hogy még egyszer beszélhessen az édesanyjával.


A dalban Aguilera édesapjának elvesztéséről énekel, Tolvai Reninek pedig tavaly hunyt el az apukája. Elmondása szerint ez volt az eddigi legnehezebb produkciója.



Tóth Gabi piros latexben villantott hatalmas dekoltázst a Szenzációs négyes színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20181029-toth-gabi-piros-latexben-villantott-hatalmas-dekoltazst-a-szenzacios-negyes-szinpadan.htmlA Szenzációs négyes című show-műsor utolsó adására Tóth Gabi egy igazán dögös produkcióval készült. Piros latexban és tangában mutatta meg, milyen szexi táncmozdulatokra képes. TV + Sztárok--Diana szeretője, James Hewitt elárulta, hogy ő-e Harry herceg édesapjahttp://www.life.hu/sztarok/20181029-diana-szeretoje-james-hewitt-elarulta-hogy-o-harry-edesapja-vagy-sem.htmlAz összeesküvés-elméletek hívei meg vannak róla győződve, hogy nem Károly herceg, hanem Diana szeretője, James Hewitt Harry herceg igazi édesapja. A férfi most reagált a pletykákra. TV + Sztárok--Erre senki sem számított: ő nyerte meg a Szenzációs négyesthttp://www.life.hu/sztarok/20181029-erre-senki-sem-szamitott-o-nyerte-meg-a-szenzacios-negyest.htmlA legtöbben Tóth Gabit várták a dobogó legfelső fokára a Szenzációs négyesben, ám neki csak a harmadik hely jutott. TV + SztárokOrigoÚjra közös színpadon Dancs Annamari és Kerényi Miklós Mátéhttp://www.life.hu/sztarok/20181028-ujra-kozos-szinpadon-dancs-annamari-es-kerenyi-miklos-mate-szineszek.htmlavaly nyári szakításuk óta nem készült közös kép Dancs Annamariról és Kerényi Miklós Mátéról, ám a két színész most újra egy színpadra állt. TV + SztárokOrigoEgy újságíró állítja, Károly herceg tudta, hogy nagy hibát követ el, ha elveszi Dianáthttp://www.life.hu/sztarok/20181028-egy-ujsagiro-allitja-karoly-herceg-tudta-hogy-nagy-hibat-kovet-el-ha-elveszi-dianat.htmlHamarosan megjelenik Robert Jobson újságíró új könyve, amelyben a brit királyi család titkairól rántja le a leplet. TV + Sztárok--Schobert Norbi meglepő kijelentést tett: „Ezt Réka tudja az én varázspálcámmal”http://www.life.hu/sztarok/20181028-schobert-norbi-meglepo-kijelentest-tett-ezt-reka-tudja-az-en-varazspalcammal.htmlSchobert Norbi egy igencsak sikamlós poénnal dobta fel a hangulatot a TV2 műsorának egyik próbáján. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.