Kerényi Miklós Gábor TV2 Ninja Warrior kizárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kerényi Miklós Máté nekivágott a Ninja Warriornak, de a bemutatkozása nem úgy sikerült, ahogyan azt tervezte: kizárták a versenyből.

Bátyja, Dávid után Kerényi Miklós Máté is nekivágott a Ninja Warriornak. A színész felkészülését Polyák Lilla férje, Gömöri András Máté segítette. Ez meg is látszott a teljesítményén, az első akadályokat remekül vette. Egyszer azonban váratlanul felvillant a piros lámpa, ami azt jelentette, hogy szabálysértés miatt kizárták.

Kiskeró először nem értette, mi is történt, majd felvilágosították, hogy a lába beleért a medence vizébe, ami automatikus kizárással jár.

Megszólalt Pásztor Anna zaklatója a börtönbenhttp://www.life.hu/sztarok/20181030-megszolalt-pasztor-anna-zaklatoja-a-bortonben.htmlA börtönben nyilatkozott Pásztor Anna zaklatója. A férfi kijelentette, soha nem akarta bántani az énekesnőt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoBoggie-t és kutyusát harci kutya támadta meg, az énekesnő kutyája nem élte túlhttp://www.life.hu/sztarok/20181030-boggiet-es-kutyusat-harcikutya-tamadta-meg-az-enekesno-kutyaja-nem-elte-tul.htmlEgy turistaúton sétált az énekesnő, Boggie a kutyusával, Palkóval és a zenekarral, amikor egy kerítés mögül kiszabadult harci kutya megölte Palkót. Az énekesnő védeni próbálta az ebet, de a nagytestű állat őt is megharapta. TV + Sztárok--Survivor Gábor fejében megfordult, hogy feladja a játékothttp://www.life.hu/sztarok/20181030-survivor-gabor-fejeben-megfordult-hogy-feladja-a-jatekot.htmlGábor inkább félrevonult, mert elege lett Szandrából és a többiekből. Alexandra utána ment, hogy megbeszéljék a történteket, azonban a beszélgetésük csak olaj volt a tűzre. TV + SztárokOrigoIkrei születtek Kollányi Zsuzsinakhttp://www.life.hu/sztarok/20181030-ikrei-szulettek-kollanyi-zsuzsi-enekesnonek.htmlVáratlan bejelentést tett Kollányi Zsuzsi: ikrei születtek. Bencét műteni kellett, Bálintot pedig inkubátorba tették. TV + SztárokFotó: Mudra László - OrigoÁtvágta egy búvár kezét a Legbátrabb páros forgatásán Rubint Rékahttp://www.life.hu/sztarok/20181030-atvagta-a-buvar-kezet-a-legbatrabb-paros-forgatasan-rubint-reka.htmlÉletveszélyes helyzetet kellett megoldaniuk a Legbátrabb páros versenyzőinek. Sajnos a feladatot nem is sikerült megúszni sérülések nélkül, egy búvár a kórházban kötött ki, miután Rubint Réka véletlenül átvágta a kezét. TV + Sztárok--Tóth Gabi piros latexben villantott hatalmas dekoltázst a Szenzációs négyes színpadánhttp://www.life.hu/sztarok/20181029-toth-gabi-piros-latexben-villantott-hatalmas-dekoltazst-a-szenzacios-negyes-szinpadan.htmlA Szenzációs négyes című show-műsor utolsó adására Tóth Gabi egy igazán dögös produkcióval készült. Piros latexban és tangában mutatta meg, milyen szexi táncmozdulatokra képes. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.