Kutyáival osztja meg az ágyát Molnár Anikó

Forrás: Facebook / Molnár Anikó -
kutyák állatok otthon Molnár Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Molnár Anikó elárulta, éjszakánként nyolc kutyával osztja meg az ágyát.

Bár már régóta szingli, egyáltalán nem magányos Molnár Anikó: összesen nyolc kutyával osztja meg otthonát. Mint mondja, céljának tartja, hogy minél több bajba jutott állaton segítsen.

Esténként már a lépcsőn várják, hogy mikor jön az alvás ideje. És amikor azt mondom, hogy gyerünk, egyből felugranak az ágyba. Körülbelül 40 cm-es részt hagynak nekem a szélén. Tőlük mindent megkapok, amit az emberektől nem: szívrepesve várnak haza, őszintén szeretnek, nem csalnának meg sosem, és folyamatosan éreztetik, hogy fontos vagyok a számukra" – nyilatkozta a Story magazinnak.

Molnár Anikó egyelőre kutyáival osztja meg az ágyát Forrás: Facebook / Molnár Anikó

Az egykori Nagy Ő nagyon fontosnak tartja, hogy leendő párja is szeresse az állatokat. Ha nem érzi át a kutyák iránt érzett szeretetét, akkor az illető szóba sem jöhet.

Egy laza pasit tudok elképzelni magam mellé, aki elfogadja őket" – mesélte, majd hozzátette, hogy reméli, hamarosan újra párra lelhet, és hisz abban, hogy megtalálja az igazit.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.