A legbátrabb páros kiborulás Rubos Friderika Pintér Tibor sírás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Teljesen kiborult A legbátrabb páros című műsorban Pintér Tibor, aki párja, Rubos Friderika oldalán versenyez. Sírva fakadt, amit ma már megbánt.

"Teljesen kiborultam, és valóban könnyeztem, sírtam, amit ma már szégyellek. Nagyon jellemző rám, hogy egy olyan feladat után szakadt el a cérna nálam, ahol valójában nem az életünkért küzdöttünk" - mesélte a Lokálnak Pintér Tibor. A kérdéses jelenetet a következő adásban láthatják a nézők.

A cérna egy memóriajáték közben szakadt el, ahol saját életük képeiről kellett megmondaniuk a pároknak, hogy összetartoznak-e. "Frida feladata volt, hogy kiválassza az egyező fotókat, míg engem árammal sokkoltak, ha ő rosszul választott. A barátnőm több mint 20 évvel fiatalabb nálam, és sajnos sok fotó nem is volt ismerős neki, ráadásul folyton a közös képeinket kereste. Láttam, hogy emiatt egyre nagyobb a feszültség benne, amin a többiek jót nevettek. Előtte pedig azzal poénkodtak, hogy a hangommal kínozni lehetne" - fogalmazott Tenya, majd így folytatta:

Pintér Tibor elérzékenyült A legbátrabb páros forgatásán Forrás: TV2

"Szeretek bohóckodni, és mindenhol énekelni. Tudom, hogy sokan nehezen viselik az energiaszintemet, de soha senkinek nem ártok. Németh Kristóffal az egyetem óta ismerjük egymást, és nem vagyok már a kis Tenya, akit lehet szekálni vagy szórakozni vele, mint akkor. Színházigazgató vagyok, Pintér Tibor, aki kigúnyolja magát, ha kell, de másnak nem hagyja" - mondta a lapnak Pintér Tibor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.