Előnytelen fotót posztolt Erdélyi Mónika

Sümeg szelfi Erdélyi Mónika Szél
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyi Mónika Sümegen kirándult a kislányával, innen posztolt egy nem túl előnyös fotót magáról.

Erdélyi Mónika és kislánya nemrég Sümegen kirándultak, ahonnan több fotót is posztoltak a közösségi oldalra. Molli kipróbálta a lovaglást, és természetesen a várban is szétnéztek.

Láthatóan nagyon szeles volt az idő, a műsorvezető haját ugyanis rettentően fújta a szél.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

A helyzet ma sem javult szél tekintetében.

Videó: MOLLI FOGLYUL EJTETT! (@monikaerdelyi) által megosztott bejegyzés,

Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla a férje miatt lett vallásoshttp://www.life.hu/sztarok/20181031-vajna-timea-huga-palacsik-timea-ferje-miatt-lett-vallasos.htmlNemrégiben házasodott össze Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás. A pár A legbátrabb páros című műsorban is szerepel. Palácsik Lilla most elárulta, miben változott, amióta együtt vannak. TV + SztárokOrigoFésűs Nelly Berki Krisztiánnal való kapcsolatáról beszélthttp://www.life.hu/sztarok/20181031-fesus-nelly-berki-krisztiannal-valo-kapcsolatarol-beszelt.htmlNem titok, hogy Fésűs Nelly és Berki Krisztián kapcsolata nem felhőtlen, amióta megjelent Berki könyve, amelyben olyan dolgokat írt, amelyek nem tetszettek a színésznőnek. Fésűs most őszintén beszélt arról, milyen most a kapcsolatuk. TV + SztárokOrigoCurtis a Facebookon, élő adásban árulta el, miért hagyta ki a legutóbbi tévés próbáthttp://www.life.hu/sztarok/20181031-curtis-a-facebookon-elo-adasban-arulta-el-miert-hagyta-ki-a-legutobbi-teves-probat.htmlCurtis egy kihagyott próba után újra megjelent a TV2 stúdiójában. Partnerét, Köllő Babettet ezúttal egy tortával engesztelte ki. TV + Sztárok--ValóVilág 9: Puskás Peti elmondta, mit szeret a valóságshow-banhttp://www.life.hu/sztarok/20181030-valovilag-9-puskas-peti-elmondta-mit-szeret-a-valosagshowban.htmlA ValóVilág 9 egyik műsorvezetője Puskás Peti lesz. De hogy ő mennyire vállalná be a magamutogatást, valamint hogyan készül az RTL egyik legsikeresebb show-műsorának vezetésére, a Life.hu riporterének mondta el. TV + SztárokOrigoMegszólalt Pásztor Anna zaklatója a börtönbenhttp://www.life.hu/sztarok/20181030-megszolalt-pasztor-anna-zaklatoja-a-bortonben.htmlA börtönben nyilatkozott Pásztor Anna zaklatója. A férfi kijelentette, soha nem akarta bántani az énekesnőt. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoPintér Tibor sírva fakadt A legbátrabb páros című műsorbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181030-pinter-tibor-sirva-fakadt-a-legbatrabb-par-cimu-musorban.htmlTeljesen kiborult A legbátrabb páros című műsorban Pintér Tibor, aki párja, Rubos Friderika oldalán versenyez. Sírva fakadt, amit ma már megbánt. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.