Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla a férje miatt lett vallásos

Forrás: TV2 -
mise házasság Palácsik Lilla Visváder Tamás Vajna Tímea templom vallás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrégiben házasodott össze Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás. A pár A legbátrabb páros című műsorban is szerepel. Palácsik Lilla most elárulta, miben változott, amióta együtt vannak. 

Palácsik Lilla a Telenovella magazinnak mesélt arról, hogyan ismerkedett meg a férjével, Visváder Tamással. A cikket a Blikk szemlézte. Jelenleg A legbátrabb páros című műsorban szerepelnek, ahol saját lakásra gyűjtenek.

Palácsik Lilla misére is jár a férjével Forrás: TV2

A fiatal feleség most azt is elárulta, hogy az egyetemen ismerkedtek meg a férjével. "Én amúgy hamarabb észrevettem Tamást, mint ő engem. A barátaink ismerték egymást, így mi is elkezdtünk összejárni" - mondta a lapnak.

Templomban esküdtek, hiszen amíg Lilla családja nem igazán vallásos, Tamásé igen. Most már vasárnaponként, ha tehetik, együtt járnak misére. "Egyfajta fenséges érzést jelent... Azt vettem észre, hogy olykor elérzékenyülök a misék alatt. Tamás azt szokta ilyenkor mondani, hogy kapcsolatba kerültem Istennel" - mesélte Palácsik Lilla.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.