ValóVilág9 Baukó Éva BeleValó Világ
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág 9 háttérműsorának, a BeleValónak női műsorvezetője Baukó Éva lesz. Az egykori játékos most megmutatta, miként készül a feladatra. 

Az alábbi videón ezt te is megnézheted.

MTV EMA: a Follow The Flow képviselheti Magyarországot Bilbaóbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181101--mtv-ema-a-follow-the-flow-kepviselheti-magyarorszagot-bilbaoban.htmlA magyar nézői szavazatok alapján a 2018-as MTV Europe Music Awards hazai győztese a Follow The Flow, így november 4-én ők képviselhetik Magyarországot a nemzetközi díjak átadóján, Bilbaóban. A nagyszabású gálát és az azt megelőző bejelentkezést a vörös szőnyegről a magyar zenecsatorna élőben közvetíti. TV + SztárokOrigoSurvivor: az egyik nagy esélyes, Dávid távozott a Holtak szigetérehttp://www.life.hu/sztarok/20181101-survivor-az-egyik-nagy-eselyes-david-tavozott-a-holtak-szigetere-alexandraval-parbajozott.htmlAlexandra és Dávid ugyanannyi szavazatot kapott a Törzsi Tanácson, ezért párbajozniuk kellett, hogy eldőljön, ki maradhat a Bayani törzs tagja. TV + SztárokOrigoÚjra közös színpadon Dancs Annamari és Kerényi Miklós Mátéhttp://www.life.hu/sztarok/20181028-ujra-kozos-szinpadon-dancs-annamari-es-kerenyi-miklos-mate-szineszek.htmlavaly nyári szakításuk óta nem készült közös kép Dancs Annamariról és Kerényi Miklós Mátéról, ám a két színész most újra egy színpadra állt. TV + SztárokOrigoNapokon belül indul a ValóVilág 9. - Less be a villába!http://www.life.hu/sztarok/20181030-napokon-belul-indul-a-valovilag-9-less-be-a-villaba.htmlNapokon belül elkezdődik a ValóVilág 9. szériája. A Life.hu a beköltözés előtt a villában járt, ahova most ti is beleshettek. TV + SztárokOrigoÚjra közös színpadon Dancs Annamari és Kerényi Miklós Mátéhttp://www.life.hu/sztarok/20181028-ujra-kozos-szinpadon-dancs-annamari-es-kerenyi-miklos-mate-szineszek.htmlavaly nyári szakításuk óta nem készült közös kép Dancs Annamariról és Kerényi Miklós Mátéról, ám a két színész most újra egy színpadra állt. TV + SztárokOrigoVállalja a DNS-tesztet D. Nagy Lajos, hogy kiderüljön, Balázs nem a fiahttp://www.life.hu/sztarok/20181028-vallalja-a-dnstesztet-d-nagy-lajos-bikini-zenesz-hogy-kideruljon-balazs-nem-a-fia.htmlA Bikini frontembere nyolc éven át tűrte, hogy egy férfi azt állítsa, ő a balkézről született, eltitkolt gyermeke. D. Nagynál betelt a pohár, előbb perrel fenyegette meg az RTL Klubot, miután direkt castingon behívták a zenei tehetségkutatójukba a férfit. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.