Dundika elárulta: bébiszitter nélkül nem bírná a két gyerekkel

Forrás: Instagram/Majka -
bébiszitter Dundika Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dundika hét éve mindent alárendel a családjának, két kisfia nevelése és a családi tűzhely melegen tartása mellett sok ideje nem marad magára. Ezért tartja áldásnak, hogy találtak egy bébiszittert, aki néha tehermentesíti őt.

Dundika őszintén mesélt családi helyzetükről, és elárulta, bébiszitter nélkül biztosan összeomlana.

"Már hét éve a gyerekekre kelek, természetesen velük kezdődik és ér véget a napom. Őszintén szólva én nagyon irigylem azokat a szülőket, akik olyan lazák tudnak lenni. Én nem tudok ilyen lenni, nekem tervezni, szervezni kell."

Majka és Dundika Forrás: Instagram/Majka

Majka nagyon elfoglalt, így össze kell hangolniuk a közös időtöltéseket.

"Én alkalmazkodom hozzá, hogy együtt is tudjunk lenni. Ehhez az is kell, hogy segítségem legyen, sajnos anyukám sokat betegeskedik, számíthatok rá, de nem akarom őt terhelni. Muszáj volt felvennünk egy bébiszittert, és ha nem lenne, akkor, azt hiszem, ebbe bele is szakadnék" - mesélte a Lokálnak a celebmami.

Kiszel Tünde melltartóban pózolt péntek estehttp://www.life.hu/sztarok/20181031-kiszel-tunde-melltartoban-pozolt-pentek-este.htmlSzexi képet osztott meg magáról péntek este Kiszel Tünde. Úgy tűnik, így lazított a hétvége közeledtével. TV + SztárokOrigoIszak Eszter végleg pontot tett Dobrády Ákossal való 7 éves kapcsolatára: így nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20181102-iszak-eszter-vegleg-pontot-tett-dobrady-akossal-valo-7-eves-kapcsolatara.htmlIszak Eszti és Dobrády Ákos 7 évig élt se veled, se nélküled kapcsolatban. A csinos műsorvezető azonban ezúttal végleg lezárta életének ezen fejezetét.TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.huAnorexiás zavarokkal küzdött tinikorában a világ legtermetesebb nője: elképesztő fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20181102-anorexias-zavarokkal-kuzdott-tinikoraban-a-vilag-legtermetesebb-noje-elkepeszto-fotok.htmlAnorexiával küzdött tinikorában a világ letestesebb nője, aki a Guiness rekordok könyve szerint is a leghatalmasabb. TV + Sztárok--Alex Rodriguez eljegyezhette Jennifer Lopezthttp://www.life.hu/sztarok/20181031-eljegyezhette-kedvese-alex-rodriguez-jennifer-lopezt.htmlJennifer Lopez hatalmas gyémántgyűrűt villantott az Instagramon. A rajongók arra gyanakodnak, hogy kedvese, Alex Rodriguez nemrég eljegyezhette. TV + SztárokOrigoÍgy ünnepelte a halloweent Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20181101-igy-unnepelte-a-halloweent-vajna-timi-timea.htmlSzexi jelmezt készített halloween alkalmából Vajna Tímea, amely - ahogy általában - elnyerte rajongói tetszését. A lájkok számát egészen biztosan megdobta Timi dekoltázsa is, amely elég sokat mutatott idomaiból. TV + SztárokOrigoSurvivor: Gábor szemrebbenés nélkül a társai szemébe hazudotthttp://www.life.hu/sztarok/20181101-survivor-gabor-szemrebbenes-nelkul-a-tarsai-szemebe-hazudott.htmlGábor nem árulta el az igazságot a ládában található levelekről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.