Hatalmasat esett egyik koncertjén Dér Heni: videó

videó koncert Dér Heni esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Dér Heni maga osztotta meg a közösségi oldalán azt a videót, amelyen jól látszik, mekkorát esett a színpadon tánc közben.

Még a legjobbakkal is előfordul, hogy koncertezés közben, több száz rajongó előtt esik egy hatalmasat. Dér Heni sem maradt ki a sorból, ő maga mutatta meg a hatalmas bukását.

Harry herceg gyönyörű fotót készített Meghan hercegnéről: Új-Zélandon romantikáztakhttp://www.life.hu/sztarok/20181102-harry-herceg-gyonyoru-fotot-keszitett-meghan-hercegnerol-ujzelandon-romantikaztak.htmlHarry herceg és Meghan hercegné Új-Zélandon tették tiszteletüket, ahol a protokoláris megjelenések mellett jutott idő egy kis romantikára is.TV + Sztárok--Dundika elárulta: bébiszitter nélkül nem bírná a két gyerekkelhttp://www.life.hu/sztarok/20181102-dundika-elarulta-bebiszitter-nelkul-nem-birna-a-ket-gyerekkel.htmlDundika hét éve mindent alárendel családjának, két kisfia nevelése és a családi tűzhely megteremtése mellett sok ideje nem marad magára. Ezért tartja áldásnak, hogy találtak egy bébiszittert, aki néha tehermentesíti őt. TV + SztárokOrigoKiszel Tünde melltartóban pózolt péntek estehttp://www.life.hu/sztarok/20181031-kiszel-tunde-melltartoban-pozolt-pentek-este.htmlSzexi képet osztott meg magáról péntek este Kiszel Tünde. Úgy tűnik, így lazított a hétvége közeledtével. TV + SztárokOrigoIszak Eszter végleg pontot tett Dobrády Ákossal való 7 éves kapcsolatára: így nyilatkozotthttp://www.life.hu/sztarok/20181102-iszak-eszter-vegleg-pontot-tett-dobrady-akossal-valo-7-eves-kapcsolatara.htmlIszak Eszti és Dobrády Ákos 7 évig élt se veled, se nélküled kapcsolatban. A csinos műsorvezető azonban ezúttal végleg lezárta életének ezen fejezetét.TV + SztárokFotó: Rostás Bianka/Life.hu MTV EMA: a Follow The Flow képviselheti Magyarországot Bilbaóbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181101--mtv-ema-a-follow-the-flow-kepviselheti-magyarorszagot-bilbaoban.htmlA magyar nézői szavazatok alapján a 2018-as MTV Europe Music Awards hazai győztese a Follow The Flow, így november 4-én ők képviselhetik Magyarországot a nemzetközi díjak átadóján, Bilbaóban. A nagyszabású gálát és az azt megelőző bejelentkezést a vörös szőnyegről a magyar zenecsatorna élőben közvetíti. TV + SztárokOrigoSurvivor: Gábor szemrebbenés nélkül a társai szemébe hazudotthttp://www.life.hu/sztarok/20181101-survivor-gabor-szemrebbenes-nelkul-a-tarsai-szemebe-hazudott.htmlGábor nem árulta el az igazságot a ládában található levelekről. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.