Zimány Linda sebzett arcú mazsorettnek öltözött halloweenkor: fotó

seb sérülés Zimány Linda Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zimány Linda arca csúnyán megsérült: természetesen ez csak a halloweeni öltözéke része volt, ugyanis jelmezét elnézve halott mazsorettnek öltözött egy buliban.

A halloween a hazai celebeket sem hagyta hidegen: Zimány Linda például – a jelmezét elnézve – halott mazsorettnek öltözött. Linda arcára egy profi sminkes hatalmas sebet készített, amely igencsak élethűre sikerült. Természetesen a túlzó smink és a mély dekoltázs sem maradhatott el, ahogy azt már a magyar celebtől megszokhattuk. Mutatjuk is!

Liptai Claudia megható sorokkal emlékezett elhunyt édesanyjára: szívszorító fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181102-liptai-claudia-meghato-sorokkal-emlekezett-elhunyt-edesanyjara-szivszorito-foto.htmlLiptai Claudia néhány évvel ezelőtt veszítette el szeretett édesanyját, akire szívszorító sorokkal és gyerekkori fotóval emlékezett.TV + Sztárok--Tatár Csilla élete első vad éjszakájáról mesélt: fejbe vágták egy söröskorsóvalhttp://www.life.hu/sztarok/20181102-tatar-csilla-elete-elso-vad-ejszakajarol-meselt-egy-soroskorsoval-vagtak-fejbe.htmlTatár Csilla a Csak show és más semmi című műsorban igazi rockerként lesz látható ma este. Hogy igazi huligánnak tűnjön, elmesélte élete első vad történetét. TV + Sztárok--Hatalmasat esett egyik koncertjén Dér Heni: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181102-hatalmasat-esett-egyik-koncertjen-der-heni-video.htmlDér Heni maga osztotta meg közösségi oldalán azt a videót, amin jól látszik, mekkorát esett a színpadon tánc közben.TV + SztárokOrigoKiszel Tünde melltartóban pózolt péntek estehttp://www.life.hu/sztarok/20181031-kiszel-tunde-melltartoban-pozolt-pentek-este.htmlSzexi képet osztott meg magáról péntek este Kiszel Tünde. Úgy tűnik, így lazított a hétvége közeledtével. TV + SztárokOrigoÍgy spárgázik Szandi: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181031-igy-spargazik-szandi.htmlSzandi bebizonyította, hogy a mai napig elképesztően hajlékony: egy apró sortban spárgázott. TV + SztárokOrigoMerész dekoltázst villantott Király Linda: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181031-meresz-dekoltazst-villantott-kiraly-linda.htmlKirály Linda a közösségi oldalán szelfizett, nem is akárhogyan: a képen merész dekoltázst villantott. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.