A legbátrabb páros TV2 Németh Kristóf
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, sokaknál kiverte a biztosítékot Németh Kristóf játéka A legbátrabb páros című műsorban. A színésznek azóta távoznia kellett a játékból, de most reagált a "vádakra". 

A színész magára haragította a nézők egy részét, akik üzenetekben és kommentekben támadják őt. Most a Ripostnak elmondta, ő és kedvese, Zita, hogyan élték meg a játékot.

"Valóban nagyon sok komment és privát üzenet érkezik, amióta a képernyőre került A legbátrabb páros és ahogy haladt előre a verseny, megszaporodtak a negatív reakciók. Abba persze csak kevesen gondolnak bele, hogy mi ott Máltán két feszített héten át küzdöttünk egymással és elsősorban önmagunkkal. Naponta néztünk szembe a legbelsőbb félelmeinkkel, miközben el voltunk zárva a külvilágtól és nagyon keveset tudtunk aludni. Ezek összessége vezetett néha feszült helyzetekhez, összezörrenésekhez (...) Szögezzük le, hogy nem barátkozni, jófejkedni érkeztünk Máltára... Vannak olyan „rajongóim", akik sportot űznek abból, hogy beszólogassanak nekem. Közülük többen kiérdemelték már a lelkes rajongó címet is, ami arra utal, hogy rengeteget foglalkozik velem. Mondjuk ki, vannak köztük futóbolondok az ártalmatlanabb fajtából. Kifejezetten szórakoztató megnézni, hogy kik, mik is ők valójában. Többnyire olyan fotelforradalmárokról beszélünk, akik sosem vállalták volna ezeket a kihívásokat" - nyilatkozta.

Forrás: TV2

Így ünnepelték a sztárok a halloweenthttp://www.life.hu/sztarok/20181103-igy-unnepeltek-a-sztarok-a-halloweent-a.htmlHalloween alkalmával a magyar és külföldi sztárok közösségi oldalain is felbukkantak maszkos, jelmezes, beöltözős, véres felvételek. Volt, aki szexire, más viccesre vagy éppen félelmetesre vette a figurát. TV + SztárokOrigoSurvivor: Gábort szavazta ki a Bayani törzshttp://www.life.hu/sztarok/20181103-survivor-gabornak-kellett-tavoznia-a-holtak-szigetere.htmlAz eddigi legizgalmasabb Törzsi Tanács mindenki számára tartogatott meglepetést! Végül azonban Gábornak kellett távoznia a Bayani törzsből. TV + SztárokOrigoBikiniben mutatta meg terhespocakját Tücsihttp://www.life.hu/sztarok/20181103-bikiniben-mutatta-meg-terhespocakjat-tucsi-aryee-claudia.htmlAryee Claudia, ahogy mindenki ismeri, Tücsi és párja, Sofron István első közös gyermeküket várják, akiről időközben már az is kiderült, hogy kislány lesz. A műsorvezető most az Instagram-oldalán mutatta meg, mekkora a pocakja. TV + SztárokOrigoSúlyos balesetet szenvedett a Barátok közt szereplője, Aradi Balázshttp://www.life.hu/sztarok/20181101-sulyos-balesetet-szenvedett-a-baratok-kozt-szereploje-aradi-balazs.htmlAradi Balázs, ahogy meglátta a sebét, tudta, hogy nagy a baj. Elmondta, hogy éppen nagyon rohanós napja volt, amikor belerohant egy üvegajtóba. TV + SztárokOrigoMeghalt Mandy Blank fitneszedzőhttp://www.life.hu/sztarok/20181101-meghalt-mandy-blank-fitneszedzo-42-eves-volt.htmlLos Angeles-i lakásában, a fürdőkádban találták meg a 42 éves Mandy Blank testépítő és fitneszedző holttestét. TV + Sztárok--Így ünnepelte a halloweent Vajna Timihttp://www.life.hu/sztarok/20181101-igy-unnepelte-a-halloweent-vajna-timi-timea.htmlSzexi jelmezt készített halloween alkalmából Vajna Tímea, amely - ahogy általában - elnyerte rajongói tetszését. A lájkok számát egészen biztosan megdobta Timi dekoltázsa is, amely elég sokat mutatott idomaiból. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.