Beköltözik a ValóVilág-villába a magyar Ken baba

Forrás: Facebook/Einwiller Gregor -
Való Világ 9 Villa magyar Ken baba Einwiller Gregor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiderült, kik lesznek a ValóVilág 9. szériájának szereplői. Köztük van a magyar Ken baba, Greg is.

A magyar Ken babáról, Einwiller Gregorról már mi is írtunk többször. A 30 éves férfit legutóbb Geronazzo Máriával hozták hírbe, nemrég pedig a Life.hu-nak nyilatkozott arról, milyen plasztikai beavatkozásokat tervez a jövőben.

VV Greg a Blikknek elárulta, már nagyon várja, hogy elkezdődjön a valóságshow, hiszen végre egy kicsit lazíthat.

Napi 12 órákat dolgoztam, a villában végre magamra is lesz időm" – nyilatkozta.

A magyar Ken baba beköltözik a VV-villába Forrás: Facebook/Einwiller Gregor

Összesen tizenketten költöznek majd be a villába, és a lap szerint akad közöttük sztriptíztáncos, felszolgáló, randitanácsadó és igazi nőcsábász is. A játékosok eltökélt célja, hogy hazavigyék a 36 milliós főnyereményt.

Fehér Adrienn mesélt Cserháti Zsuzsa utolsó napjairól: "Meg akart halni"http://www.life.hu/sztarok/20181103-feher-adrienn-meselt-cserhati-zsuzsa-utolso-napjairol-meg-akart-halni.htmlSzinte lányaként szerette Cserháti Zsuzsa Fehér Adriennt. A színésznő most bensőséges kapcsolatukról és mentora utolsó napjairól mesélt. TV + Sztárok--Survivor: Gábort szavazta ki a Bayani törzshttp://www.life.hu/sztarok/20181103-survivor-gabornak-kellett-tavoznia-a-holtak-szigetere.htmlAz eddigi legizgalmasabb Törzsi Tanács mindenki számára tartogatott meglepetést! Végül azonban Gábornak kellett távoznia a Bayani törzsből. TV + SztárokOrigoHalálesetek és balesetek is történek a túlélőshow-kban: nem veszélytelen ezekben szerepelnihttp://www.life.hu/sztarok/20181103-halalesetek-es-balesetek-is-tortenek-a-tuleloshowkban-mint-a-survivor.htmlA Survivorök legijesztőbb esete talán a most futó szériában történt, amikor - a játékot azóta feladó - Balázs olyan rosszul lett, hogy nem tudott lábra állni és sokáig megszólalni sem bírt. A srác kiszáradás miatt került sokkos állapotba, ami miatt végül orvoshoz szállították és infúzióra kötötték. A 24.hu összeszedte, hogy milyen balesetek és sérülések történtek eddig a reality külföldi verzióiban. TV + Sztárok--Titokzatos férfival kapták le Oláh Ibolyáthttp://www.life.hu/sztarok/20181103-titokzatos-ferfival-kaptak-le-olah-ibolyat.htmlBensőség beszélgetést folytatott egy éjszakai klubban Oláh Ibolya egy férfival. Lesifotót is készítettek róluk. TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoHarry herceg gyönyörű fotót készített Meghan hercegnéről: Új-Zélandon romantikáztakhttp://www.life.hu/sztarok/20181102-harry-herceg-gyonyoru-fotot-keszitett-meghan-hercegnerol-ujzelandon-romantikaztak.htmlHarry herceg és Meghan hercegné Új-Zélandon tették tiszteletüket, ahol a protokolláris megjelenések mellett jutott idő egy kis romantikára is. TV + Sztárok--Kiszel Tünde melltartóban pózolt péntek estehttp://www.life.hu/sztarok/20181031-kiszel-tunde-melltartoban-pozolt-pentek-este.htmlSzexi képet osztott meg magáról péntek este Kiszel Tünde. Úgy tűnik, így lazított a hétvége közeledtével. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.