Halálesetek és balesetek is történek a túlélőshow-kban: nem veszélytelen ezekben szerepelni

Forrás: Thinkstock -
haláleset túlélőshow tragédia Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Survivorök legijesztőbb esete talán a most futó szériában történt, amikor - a játékot azóta feladó - Balázs olyan rosszul lett, hogy nem tudott lábra állni és sokáig megszólalni sem bírt. A srác kiszáradás miatt került sokkos állapotba, ami miatt végül orvoshoz szállították és infúzióra kötötték. A 24.hu összeszedte, hogy milyen balesetek és sérülések történtek eddig a reality külföldi verzióiban. 

Volt, ahol tragédiával végződött a versengés

2007 nyarán nagy port kavart, hogy a Survivor nigériai verziójában a 25 éves Antonio Ogadje vízbe fulladt. Bár a helyszínen több orvos is volt, az életét nem tudták megmenteni. (A hazai Survivor háttérműsorában is szó esett arról, hogy milyen biztonsági intézkedéseket tesznek azért, hogy lehetőleg ne történjen tragédia.) A műsor forgatását azonnal leállították.

2013-ban a francia Koh-Lanta elnevezésű túlélőshow-ban a 25 éves Gérald Babin az első forgatási napon infarktust kapott és meghalt, a műsor természetesen ekkor sem folytatódott - írja a 24.hu.

2009-ben a bolgár Survivorben is történt haláleset: az 53 éves Noncho Vodenicharov az egyik feladat után összeesett, szívinfarktust kapott és meghalt.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Birds eye view of tonight The Immunity Challenge! #Survivor 8/7c!

CBS Survivor (@officialsurvivor_cbs) által megosztott bejegyzés,

Nem ritkák a Balázs esetéhez hasonló rosszullétek sem


2009-ben az amerikai Survivor 19. évadának hatodik részében Russell Swan lett rosszul, miután kiszáradt, és teljesen kimerült. A játékot is feladta, de a műsorkészítők sem engedték volna neki, hogy folytassa. Szintén ebben az évben lett rosszul Boston Rob Mariano, akire az erdőben talált rá egy játékostársa, miután kiszáradt és elájult, de egyébként ilyen esetekből számtalan előfordult már a túlélőshow-k történetében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.