Survivor Beni Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A játék egyik nagy esélyesének tartották Benit, ugyanis néhány hete még sorra nyerte a védettségi játékokat a Bayani törzsben, ráadásul komoly konfliktusa sem volt senkivel. 

A Holtak szigetén azonban már nem volt ilyen szerencséje, így a második - célba dobós - párbajban ki is esett. Beni elmondta, mindent megkapott a játéktól, amiért jött, és szerencsére haragosokra sem tett szert.

A Blikknek arról is beszélt, nem azért esett ki, mert rosszul megy neki a célba dobás, hanem mert a Bayaniból való kiesése után elvesztette a motivációját. "Öten játszottunk, én estem ki, nincsenek itt nagy megfejtések, pusztán úgy éreztem, a Holtak szigetén a játék nem tartogat már nekem többet. A kempingezést élveztem, a pénz a legkevésbé sem érdekes számomra, így a nyaralás emlékével és azzal, hogy én voltam a Survivor trollja, elégedetten távoztam" - fejtette ki.

"Nem csinálnék semmit másképp, most is úgy van bennem, mintha egy álomként suhant volna el az egész, ezért újra szívesen belevágnék" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.