Deutsch Anita visszatér a képernyőre a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája című műsorban

színésznő főzés Konyhafőnök VIP - A séfek csatája műsor Deutsch Anita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja, Deutsch Anita visszatér a képernyőre. A színésznőt a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája címűm műsorban láthatják a nézők. 

„Nem volt kérdés, hogy jöjjek, mert imádok versenyezni” – mesélte a Barátok közt sztárja, Deutsch Anita, aki most visszatér a képernyőre a Konyhafőnök VIP – A séfek csatája című műsorban.

„Nem kicsit kezdtem el gyakorolni, hanem nagyon elkezdtem gyakorolni. Rettentően élveztem. Új dimenziók nyíltak meg előttem, és más szintre emelkedett a főzés otthon” – mosolygott a színésznő. Elárulta: nagyon szeret sütni, az édességek az erősségei.

„Szuper edzőim vannak. Ha a két lányom nem kapja meg az ebédet délben, akkor őrjöngenek” – mondta Deutsch Anita, aki még az időre főzést is gyakorolta otthon.

Rajta kívül még Panyik Anita, Szarvas Attila, Jaksity Kata, Csocsesz, Dammak Jázmin, Kocsis Dénes, Pauman Dániel, Szani Roland és Tücsi főznek majd a továbbjutásért.

Gyermekkori fotót posztolt Tóth Verahttp://www.life.hu/sztarok/20181105-gyermekkori-fotot-posztolt-toth-vera.htmlTóth Vera egy gyermekkori fotót töltött fel a közösségi oldalára. TV + SztárokOrigoKate Beckinsale színésznő Jack Whitehall komikussal csókolózott: lefotózták őkethttp://www.life.hu/sztarok/20181105-kate-beckinsale-szineszno-jack-whitehall-komikussal-csokolozott-lebukott-a-par.htmlKate Beckinsale és partnere nem tudták türtőztetni magukat a nyilvánosság előtt: szenvedélyes csókokat váltottak. TV + Sztárok--A Spice Girls turnéjával Victoria Beckham is sokat fog keresnihttp://www.life.hu/sztarok/20181105-a-spice-girls-turnejaval-victoria-beckham-is-sokat-fog-kereni.htmlA Spice Girls összeáll, de nem lesz teljes a banda, Victoria Beckham ugyanis nem hajlandó részt venni a turnén, ám ennek ellenére ő is részesedhet a bevételekből.TV + Sztárok--Madeleine McCann eltűnéséből lett milliomos egy volt nyomozó, Goncalo Amaralhttp://www.life.hu/sztarok/20181105-madeleine-mccann-eltunesebol-lett-milliomos-egy-volt-nyomozo-goncalo-amaral.htmlMadeleine McCann eltűnéséről írt könyvet egy volt nyomozó, Goncalo Amaral: hatalmas vagyon hozott számára a végtelenül szomorú történet. TV + Sztárok--Semmit nem tudni a legendás tévébemondó, Baleczky Annamária temetésérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20181105-semmit-nem-tudni-a-legendas-tevebemondo-baleczky-annamaria-temeteserol.htmlBaleczky Annamária egy idősek otthonában hunyt el 70 évesen, temetéséről azonban semmit nem tudnak a barátai. Elkísérték volna utolsó útjára, de még arról sem értesültek, hogy megtartották-e már a búcsúztatást. TV + SztárokOrigoPumped Gabo melegpornós társa költözött be a ValóVilág villájába? (18+)http://www.life.hu/sztarok/20181105-pumped-gabo-melegpornos-tarsa-koltozott-be-a-valovilag-villajaba.htmlEgy napja sincs, hogy az első játékosok birtokba vették a ValóVilág villáját, egyikükről máris mocskos titkok derültek ki: VV Krisztián állítólag Pumped Gabóval melegpornózott. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.