Drámai videóban jelentette be Sas József, hogy nem áll többet színpadra idén

Forrás: Wikipédia -
bejelentés betegség videó Sas József komikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sas József idén már biztosan nem lép fel, minden előadását lemondta erre az évre.

A Mikroszkóp Színpad egykori igazgatója januárban ünnepli nyolcvanadik születésnapját. Ennek alkalmából pedig nagyszabású előadással készült, amire lelkesen próbált. A Nekem Nyolcvanra szépen fogytak a jegyek is, 11 előadást hirdettek meg, azonban az összeset lemondták. A premier jövő vasárnap lett volna. Ennek oka pedig az, hogy Sas József az utóbbi időben nincs jól, betegeskedik. A Blikk úgy tudja, pénteken már annyira gyenge volt, hogy alig tudott kiszállni a kocsiból, mikor megérkezett a próbára.

Sas József nincs jól, idén már nem lép fel többet Forrás: Wikipédia


„Tízkor kezdtük a próbát, amikor Józsi megérkezett, azt mondta, annyira gyenge, hogy alig bírt kiszállni a taxiból. Már az előző próbákon is fáradékonynak látszott, méregette a vérnyomását, néha bizony magas volt. Veszélyes az ilyesmit semmibe venni egy sztrók miatt! Bár egy művésznek állítólag a legszebb, ha a színpadon éri a végzet, de Józsi ezzel még bőven ráér, elvégre csak nyolcvanéves!”
– mondta a lapnak Heller Tamás színész, aki szintán szerepelt volna Sas születénapi előadásában.

Ezután Sas eldöntötte, lemondja az előadásokat. A közösségi oldalán egy rövid ideig látható videóban tette meg a bejelentést. Elcsukló hangon közölte: hisz abban, hogy jövőre jobban lesz, és színpadra állhat az új műsorral, de idénre befejezte, nem lép már fel.

Sas József a lapnak nem akart bővebben beszélni az állapotáról, mindössze annyit erősített meg, hogy nincsen jól, és számára most első az egészség.

MTV EMA: Exkluzív felvételek - betekintést nyert a Life.hu kamerája a kulisszák mögéhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-mtv-ema-exkluziv-felvetelek-betekintest-nyert-a-lifehu-kameraja-a-kulisszak-moge.htmlNovember 4-én rendezik meg az MTV EMA díjátadót Bilbaóban. A Life.hu riportere beleshetett a kulisszák mögé. Láthatjuk, hol tartózkodnak majd a világsztárok, és mivel töltik az idejüket színpadra lépés előtt. TV + SztárokValóVilág 9: szakítás és cégalapítás miatt költözik be a luxusbörtönbe Adri – videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-valovilag9-szakitas-es-cegalapitas-miatt-koltozik-be-a-luxusbortonbe-adri-video.htmlNovember 4-étől minden este láthatjuk majd Adrit is a ValóVilág 9-ben, aki értékesítéssel foglalkozik, valamint férfikommunikációval. TV + Sztárok--ValóVilág 9: A legjobb barátjával, egy plüssnyuszival költözik a villába Reni - Videóhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-valovilag9-legjobb-baratjaval-egy-pluss-nyuszival-koltozik-a-villaba-reni-video.htmlNovember 4-én indul útjának a ValóVilág 9. szériája. Reni is az első beköltözők között van. Ő a legjobb barátjával, egy plüssnyúllal együtt foglalja el a helyét. TV + SztárokOrigoValóVilág: Exkluzív interjú a magyar Ken babával – A Life.hu-nak adta a beköltözés előtti utolsó interjúthttp://www.life.hu/sztarok/20181104-valovilag-exkluziv-interju-a-magyar-ken-babaval-a-lifehunak-adta-a-bekoltozes-elotti-utolso.htmlNovember 4-én, vasárnap este költözik a luxusbörtönbe hatodmagával a magyar Ken baba. A Life.hu-nak mesélt az érzéseiről és a vágyairól. TV + SztárokOrigoBíró Ica a közösségi oldalán írta le: heteken belül kilakoltathatják őt és családjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181104-biro-ica-kozossegi-oldalan-irta-le-heteken-belul-kilakoltathatjak-ot-es-csaladjat.htmlAhogy azt a Life.hu is több ízben megírta, Bíró Ica 10 évvel ezelőtti svájcifrank-alapú hitele miatt hatalmas adósságot halmozott fel, mivel nem tudta fizetni a sokszorosára nőtt törlesztőrészletet. A helyzet kezd kilátástalanná válni. TV + Sztárok--Kiszel Tünde 2019-es naptára elkészült: 18 éves letthttp://www.life.hu/sztarok/20181104-kiszel-tunde-2019es-naptara-elkeszult-a-18-eves-lett.htmlKiszel Tünde az ország első és egyetlen naptárdívája: hatalmas hírt közölt a celeb. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.