Semmit nem tudni a legendás tévébemondó, Baleczky Annamária temetéséről

Forrás: Youtube -
halál barát temetés Baleczky Annamária
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Baleczky Annamária egy idősek otthonában hunyt el 70 évesen, temetéséről azonban semmit nem tudnak a barátai. Elkísérték volna utolsó útjára, de még arról sem értesültek, hogy megtartották-e már a búcsúztatást. 

Baleczky Annamária 70 éves korában távozott az élők sorából hosszú betegség után, temetéséről azonban egyelőre semmit nem tudni. A barátai, akik szívesen elbúcsúztatták volna egykori kollégájukat arról sem értesültek, mikor volt a temetés, ha egyáltalán megtartották már.

Baleczky Annamáriát nem kísérhették el utolsó útjára barátai Forrás: Youtube

A Bors szerint maga Baleczky Annamária rendelkezett úgy, zárják ki rokonait az értesítési listából, teljesen el akart bújni a világ elől. Utolsó éveit romló egészségi állapota miatt egy idősek otthonában töltötte, halálának hírét pedig egykori kollégájával, Bay Évával közölték először. Természetesen ő is elkísérte volna utolsó útjára Annamáriát.

„Nagyon szerettem Annamarit, de tizenkét éve nem találkoztunk, így azon én is meglepődtem, hogy engem hívtak elsőként. De azon még jobban, hogy a temetéséről még így sem tudhatok semmit. Pedig talán már megvolt, ha hamvasztás, ha koporsós temetés mellett döntött a család, bármelyik megszervezhető ennyi idő alatt. Elkísértem volna Annamarit az utolsó útjára” – mondta Bay Éva.

Rendszeresen látogattam, míg be nem került az otthonba, de végül azt sem tudtam, hol töltötte az utolsó éveit. Én is vele lettem volna, ha tudok az időpontról. De még az sem biztos, hogy eltemették már” – mondta Mohai Gábor.

MTV EMA: Exkluzív felvételek - betekintést nyert a Life.hu kamerája a kulisszák mögéhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-mtv-ema-exkluziv-felvetelek-betekintest-nyert-a-lifehu-kameraja-a-kulisszak-moge.htmlNovember 4-én rendezik meg az MTV EMA díjátadót Bilbaóban. A Life.hu riportere beleshetett a kulisszák mögé. Láthatjuk, hol tartózkodnak majd a világsztárok, és mivel töltik az idejüket színpadra lépés előtt. TV + SztárokBíró Ica a közösségi oldalán írta le: heteken belül kilakoltathatják őt és családjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181104-biro-ica-kozossegi-oldalan-irta-le-heteken-belul-kilakoltathatjak-ot-es-csaladjat.htmlAhogy azt a Life.hu is több ízben megírta, Bíró Ica 10 évvel ezelőtti svájcifrank-alapú hitele miatt hatalmas adósságot halmozott fel, mivel nem tudta fizetni a sokszorosára nőtt törlesztőrészletet. A helyzet kezd kilátástalanná válni. TV + Sztárok--Újra férjhez ment Pataki Zita édesanyjahttp://www.life.hu/sztarok/20181104-ujra-ferjhez-ment-pataki-zita-edesanyja.htmlNagy a boldogság Pataki Zita családjában: újra férjhez ment a csinos időjós édesanyja. TV + SztárokOrigoDukai Regina kislánykori fotót posztolt: kiakadt a cukiságmérő - Fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-dukai-regina-kislanykori-fotot-posztolt-felrobbant-a-cukisagmero-foto.htmlDukai Regina fellapozta a nagy családi fotóalbumot, és megmutatta, milyen édes kislány volt. TV + SztárokOrigoMeghan Markle kétszer is megszegte a királyi család szabályait Új-Zélandonhttp://www.life.hu/sztarok/20181104-meghan-markle-ketszer-is-megszegte-a-kiralyi-csalad-szabalyait-uj-zelandon.htmlKét újabb hibát is elkövetett Meghan Markle Új-Zélandon: ismét nem tartotta be a királyi család szabályait. TV + Sztárok--A Ferrari vezetője, Jean Todt megtörte a csendet: Schumacherről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20181104-a-ferrari-vezetoje-jean-todt-megtorte-a-csendet-schumaherrol-meselt.html2013 év végén történt a tragédia: Schumacher síelés közben rosszul esett, aminek következtében súlyosan megsérült. Állapota sajnos azóta sem sokat javult. Bár már 5 éve történt az eset, a család semmilyen információt nem árul el a világsztár állapotáról. A Ferrari vezetője azonban megtörte a csendet. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.