Pintér Tibor A legbátrabb párosban beismerte: lehetne jobb az ágyban

Forrás: Rubos Frida Instagram -
A legbátrabb páros szex Pintér Tibor szerelem erotika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legbátrabb páros című műsorban a pároknak kérdésekre kellett válaszolniuk egymással kapcsolatban. Így kiderült, hogy Pintér Tibor lehetne fantáziadúsabb az ágyban. 

Feladatbeli előnyért küzdöttek A legbátrabb páros című műsor döntőjében a párok. Egymással kapcsolatos kérdésekre kellett válaszolniuk.

Mint kiderült: Frida nincs teljesen megelégedve azzal, amit Pintér Tibor nyújt az ágyban.

„Fridi szerint miben lehetnél fantáziadúsabb és szenvedélyesebb?” – tette fel a kérdés Tilla.

„Kénytelen vagyok kimondani, hogy az ágyban. A szerelemben, a szexben” – válaszolta Tenya. A válasz pedig helyes volt.

Már azt is tudni lehet, hogy ők nyerték meg a végső csatát Schobert Norbiékkal szemben. Ők lettek A legbátrabb páros első szériájának győztesei.

Frida szerint Tenya nem elég fantáziadús az ágyban Forrás: Rubos Frida Instagram

Reni és Csoki épp egymásnak esett a ValóVilágban, amikor mentőt kellett hívnihttp://www.life.hu/sztarok/20181107-reni-es-csoki-epp-egymasnak-esett-a-valovilagban-amikor-mentot-kellett-hivni.htmlReni és Csoki épp kezdtek összemelegedni, amikor egy óvatlan mozdulat Reni balesetét okozta. TV + SztárokOrigoA legbátrabb páros: Pintér Tenya barátnője nincstelennek vallotta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20181107-a-legbatrabb-paros-pinter-tenya-baratnoje-nincstelennek-vallotta-magat.htmlPintér Tibor és barátnője már azelőtt megegyeztek a nyeremény felosztásában, hogy valóban győztek volna. Kiderült, hogy Fridának több pénzt adna Tenya, ugyanis a lány „nincstelen”. TV + SztárokOrigoCsodás gyémánttal ajándékozta meg Schobert Norbi Rékáthttp://www.life.hu/sztarok/20181107-csodas-gyemanttal-ajandekozta-meg-schobert-norbi-rekat.htmlNorbi A legbátrabb páros forgatása alatt sem feledkezett meg a házassági évfordulójukról: gyönyörű gyémánttal lepte meg Rékát. TV + SztárokOrigoPink levonult a színpadról, hogy megölelhesse a rajongóját, aki elvesztette az édesanyjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181107-pink-levonult-a-szinpadrol-hogy-megolelhesse-rajongojat-aki-elvesztette-edesanyjat.htmlPink koncertjét is félbehagyta azért, hogy lemenjen a színpadról, és megölelje azt a tinédzser rajongóját, aki hetekkel ezelőtt vesztette el az édesanyját. TV + Sztárok--Justin Bieber az arcára tetováltatotthttp://www.life.hu/sztarok/20181107-justin-bieber-az-arcara-tetovaltatott.htmlSzámos tetoválás borítja a fiatal énekes, Justin Bieber testét. Most egy újabbat varratott magára, azonban igencsak meglepő helyet választott. Az arcára került a mű. TV + Sztárok--Pink levonult a színpadról, hogy megölelhesse a rajongóját, aki elvesztette az édesanyjáthttp://www.life.hu/sztarok/20181107-pink-levonult-a-szinpadrol-hogy-megolelhesse-rajongojat-aki-elvesztette-edesanyjat.htmlPink koncertjét is félbehagyta azért, hogy lemenjen a színpadról, és megölelje azt a tinédzser rajongóját, aki hetekkel ezelőtt vesztette el az édesanyját. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.