Pintér Tibor és Rubos Frida nyerte meg A legbátrabb párost

Forrás: TV2 -
győztes A legbátrabb páros Pintér Tibor Rubos Frida
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legbátrabb páros első szériájának nyertesei Pintér Tibor és Rubos Frida lettek. Schobert Norbit és Rékát győzték le. 

A legbátrabb páros fináléjába három pár került be: Palácsik Lilla és Visváder Tamás, Schobert Norbi és Rubint Réka, valamint Pintér Tibor és Rubos Frida. Az utolsó adásban több próbatételen is átestek a versenyzők, mire kialakult az a mezőny, akik versenyeztek a fődíjért. Palácsik Lilla és Visváder Tamás kerültek a dobogó harmadik fokára, tehát számukra a döntő kapujában ért véget a megmérettetés.

Pintér Tibor és Rubos Frida nyerték meg A legbátrabb párost Forrás: TV2

Schobert Norbi és Réka, valamint Rubos Frida és Pintér Tibor háromfordulós versenyben mérték össze az erejüket, az utolsó, mindent eldöntő feladatban Pintér Tiborék győzedelmeskedtek, ami azt jelenti, hogy ők lettek a legbátrabb páros, valamint ők vitték haza a fődíjat, a 10 millió forintot.

Kiderült, kik a Legbátrabb Páros második szériájának versenyzői: Berki és szerelme is a csapat tagjahttp://www.life.hu/sztarok/20181107-kiderult-kik-a-legbatrabb-paros-masodik-szeriajanak-versenyzoi-berki-es-szerelme-is-a-csapat-tagja.htmlÉpphogy véget ért a Legbátrabb páros című műsor első szériája, máris indul a következő. A versenyzők között többen korábban a konkurens RTL Klubon voltak láthatók.TV + SztárokOrigoNovozánszki, VV Fanni holttestét egy halottaskocsin vihették el, majd ezer fokon hamvasztották - állítja egy rab a váci börtönbenhttp://www.life.hu/sztarok/20181107-vv-fanni-holttestet-egy-halottaskocsin-vihettek-el-majd-ezer-fokon-hamvasztottak.htmlVV Fanni lassan egy évvel ezelőtt tűnt el. Először azt hitték, külföldre ment, mindent hátrahagyva ám később kiderült: gyilkosság áldozata lett. A család kétségébeesetten szeretné megtalálni lányukat, hogy végre békébe helyezhessé, ám a testet úgy tűnik, hátborzongató körülmények között elhamvasztották. TV + Sztárok--Mellbimbót villantott Madonna lánya, Lourdes Leon: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181106-mellbimbot-villantott-madonna-lanya-lourdes-leon.htmlMadonna lánya, Lourdes ezúttal sem fogta vissza magát: mellbimbót villantott egy New York-i díjátadón. TV + SztárokOrigoÍgy örül Adele, hogy összeáll a Spice Girls: vicces fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20181106-igy-orul-adele-hogy-osszeall-a-spice-girls.htmlAdele a Spice Girls visszatérésének hírére egy vicces gyerekkori fotót posztolt a közösségi oldalára. TV + Sztárok--Szikora Róbert nyugdíjas éveiről és az anyagi helyzetéről mesélthttp://www.life.hu/sztarok/20181106-szikora-robert-nyugdijas-eveirol-es-anyagi-helyzeterol-meselt.htmlSzikora Róbert idén ünnepli 65. születésnapját és most arról mesélt, anyagilag milyen helyzetben van nyugdíjasként. TV + SztárokFotó: Hirling Bálint - OrigoIdris Elba lett 2018 legszexibb férfija a People magazin szerinthttp://www.life.hu/sztarok/20181106-idris-elba-lett-2018-legszexibb-ferfija-a-people-magazin-szerint.htmlIdris Elbát választotta hétfőn a People magazin 2018 legszexibb férfijának. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.