Megtörte a csendet Michael Schumacher menedzsere, Sabine Kehm

Sabine Kehm Michael Schumacher poszter menedzser
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy Michael Schumacher karrierje előtt tisztelgő poszter kapcsán végre nyilatkozatot adott Sabine Kehm, a Forma–1-es világbajnok menedzsere.

Elkészült egy különleges poszter, ami Michael Schumacher karrierje előtt tiszteleg. A családot egészen meghatotta a gesztus, még az oly ritkán nyilatkozó Sabine Kehm is megszólalt ezzel kapcsolatban.

Boldogok vagyunk, hogy együttműködhetünk a ZOOM-mal, hogy pénzt gyűjtsünk a Keep Fighting Alapítvány javára. Ez egy csodás módja, hogy Michael karrierje előtt tisztelegjünk és nem mellesleg ez egy gyönyörű poszter” – idézi a menedzser szavait a DailyStar.

Az alapítvány, amelyet a Schumacher család hozott létre, céljának tekinti, hogy támogassa azokat a kezdeményezéseket, amelyek az agykutatás, a fejvédők és a közlekedésbiztonság terén jönnek létre.

Pécsi Ildikó a rendőrséget is bevetné, hogy unokája kiköltözzön az otthonábólhttp://www.life.hu/sztarok/20181108-pecsi-ildiko-a-rendorseget-is-bevetne-hogy-unokaja-kikoltozzon-otthonabol.htmlPécsi Ildikó nagyon szeretné, ha végre lezárulna közte és Pártos Csilla között az évek óta húzódó pereskedés. A művésznő vissza akarja kapni a házát, ezért úgy döntött, akár rendőri beavatkozást is hajlandó bevetni, hogy az unokája kiköltözzön az ingatlanból. TV + SztárokFotó: Hámori Zsófia/Life.huMegható: 40 nap után ölelhették magukhoz rokonaikat a Survivor játékosaihttp://www.life.hu/sztarok/20181108-meghato-40-nap-utan-olelhettek-magukhoz-rokonaikat-a-survivor-jatekosai.htmlLeforgatták a Survivor legmeghatóbb jelenetét: a játékosok 40 nap után ölelhették magukhoz rokonaikat. TV + SztárokOrigoRussell Crowe egy szerep kedvéért felismerhetetlenné változotthttp://www.life.hu/sztarok/20181108-russell-crowe-egy-szerep-kedveert-felismerhetetlenne-valtozott.htmlÚj sorozatban kapott szerepet Russell Crowe, ám annak érdekében, hogy hitelesen tudja alakítani a karakterét, teljesen át kellett változnia. Felismerhetetlenné vált. TV + Sztárok--Balázs Klári tinédzserként modellkedett: egy külföldi lap is megkerestehttp://www.life.hu/sztarok/20181108-balazs-klari-tinedzserkent-modellkedett-egy-kulfoldi-lap-is-megkereste.htmlKiderült: Balázs Klári tizenévesen fotómodellként dolgozott. Egyszer még egy kanadai lap is megkereste, de végül nem vállalta el a címlapfotózást. TV + SztárokOrigoA legbátrabb páros: Pintér Tenya barátnője nincstelennek vallotta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20181107-a-legbatrabb-paros-pinter-tenya-baratnoje-nincstelennek-vallotta-magat.htmlPintér Tibor és barátnője már azelőtt megegyeztek a nyeremény felosztásában, hogy valóban győztek volna. Kiderült, hogy Fridának több pénzt adna Tenya, ugyanis a lány „nincstelen”. TV + SztárokOrigoVV Csoki elárulta, hogy akár egész nap meztelenkedne a ValóVilág-villábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181107-vv-csoki-elarulta-hogy-akar-egesz-nap-meztelenkedne-a-valovilag-villaban.htmlA ValóVilág 9. szériája sem mentes a botrányoktól, pedig még csak négy napja startolt el az új évad. A Life.hu VV Csokit kérdezte a múltjáról és arról, mik a tervei a villában. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.