ValóVilág9: kiderült, miért kellett mentőt hívni a szexre készülő Renihez

Forrás: RTL II -
vállsérülés szex előjáték VV Reni VV Csoki
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja csak, hogy az első játékosok beköltöztek a VV9 villájába, máris megtörtént az első légyott. Illetve történt volna, ha nem sérül meg az egyik lakó.

Csoki és Reni már az első pár napban annyira egymásra talált, hogy el is vonultak egy kis összebújásra. A dolog azonban nem úgy sikerült, ahogy azt elképzelték: Reni megsérült, mentőt kellett hívni hozzá.

VV Reni és VV Csoki első légyottja nem sikerült valami jól Forrás: RTL II

"Egyszer csak huppantam egyet, Csoki is hallotta a kattanást, én pedig éreztem, hogy kiugrott a vállam" - mesélte Reni, aki stabil kötést kapott. Csoki először azt hitte, hogy nincsen nagy baj, de aztán látta, Reninek milyen fájdalmai vannak és hogy mozdulni sem tud. Nagyon sajnálta a lányt és örült, hogy nem lett komolyabb baj.

És ha ennyi izgalom nem let volna elég, új lakó is érkezett a villába: a sportimádó Hunor elmondása szerint nagyon bejön a lányoknak, és ezt ki is szokta használni.



VV Csoki elárulta, hogy akár egész nap meztelenkedne a ValóVilág-villábanhttp://www.life.hu/sztarok/20181107-vv-csoki-elarulta-hogy-akar-egesz-nap-meztelenkedne-a-valovilag-villaban.htmlA ValóVilág 9. szériája sem mentes a botrányoktól, pedig még csak négy napja startolt el az új évad. A Life.hu VV Csokit kérdezte a múltjáról és arról, mik a tervei a villában. TV + SztárokOrigoValóVilág 9: VV Zsuzsu elárulta, miért jelentkezett a játékbahttp://www.life.hu/sztarok/20181107-valovilag-9-vv-zsuzsu-elarulta-miert-jelentkezett-a-jatekba.htmlVV Zsuzsunak már a beköltözése előtt pontos elképzelése volt arról, hogyan fog majd viselkedni, hogy a nézők szeressék, és ezt meg is osztotta a Life.hu riporterével, Domszky Lacival. A 23 éves lány azt is elárulta, mit adott fel azért, hogy részt vehessen a realityben, valamint arról is beszélt, valójában miért jelentkezett a műsorba. TV + SztárokOrigoPintér Tibor A legbátrabb párosban beismerte: lehetne jobb az ágybanhttp://www.life.hu/sztarok/20181107-pinter-tibor-a-legbatrabb-parosban-beismerte-lehetne-jobb-az-agyban.htmlA legbátrabb páros című műsorban a pároknak kérdésekre kellett válaszolniuk egymással kapcsolatban. Így kiderült, hogy Pintér Tibor lehetne fantáziadúsabb az ágyban. TV + SztárokOrigoReni és Csoki épp egymásnak esett a ValóVilágban, amikor mentőt kellett hívnihttp://www.life.hu/sztarok/20181107-reni-es-csoki-epp-egymasnak-esett-a-valovilagban-amikor-mentot-kellett-hivni.htmlReni és Csoki épp kezdtek összemelegedni, amikor egy óvatlan mozdulat Reni balesetét okozta. TV + SztárokOrigoA legbátrabb páros: Pintér Tenya barátnője nincstelennek vallotta magáthttp://www.life.hu/sztarok/20181107-a-legbatrabb-paros-pinter-tenya-baratnoje-nincstelennek-vallotta-magat.htmlPintér Tibor és barátnője már azelőtt megegyeztek a nyeremény felosztásában, hogy valóban győztek volna. Kiderült, hogy Fridának több pénzt adna Tenya, ugyanis a lány „nincstelen”. TV + SztárokOrigoCsodás gyémánttal ajándékozta meg Schobert Norbi Rékáthttp://www.life.hu/sztarok/20181107-csodas-gyemanttal-ajandekozta-meg-schobert-norbi-rekat.htmlNorbi A legbátrabb páros forgatása alatt sem feledkezett meg a házassági évfordulójukról: gyönyörű gyémánttal lepte meg Rékát. TV + SztárokOrigo




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.