Fanni és Dávid a Survivor finalistái: pénteken este kiderül, ki nyeri meg a fődíjat

VV Fanni Survivor VV Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A két izgalmas és fordulatos elődöntő végeredményeként Fanni és Dávid jutott be a Survivor Fináléjába, ahol a túlélő cím és a 20 millió forint a tét. 

A két játékosra ma már csak a kiesett, egykori szigetlakók szavazhatnak, így nagyon sok múlik azon, ki mennyi ellenséget szerzett az elmúlt 40 napban. Dávid egyébként már a Holtak szigetéről tért vissza, majd ő volt az, aki az első elődöntőt megnyerve legelőször finalista lett, az alábbi videóban pedig azt láthatjátok, ahogy Fanni - aki szinte maga sem hiszi el a történteket - megnyeri a második elődöntőt:

A legbátrabb páros: reagált a nézői támadásokra Németh Kristófhttp://www.life.hu/sztarok/20181103-a-legbatrabb-paros-reagalt-a-nezoi-tamadasokra-nemeth-kristof-szinesz.htmlAhogy megírtuk, sokaknál kiverte a biztosítékot Németh Kristóf játéka A legbátrabb páros című műsorban. A színésznek azóta távoznia kellett a játékból, de most reagált a "vádakra". TV + SztárokOrigoSurvivor: Gábort szavazta ki a Bayani törzshttp://www.life.hu/sztarok/20181103-survivor-gabornak-kellett-tavoznia-a-holtak-szigetere.htmlAz eddigi legizgalmasabb Törzsi Tanács mindenki számára tartogatott meglepetést! Végül azonban Gábornak kellett távoznia a Bayani törzsből. TV + SztárokOrigoSurvivor: Beninek távoznia kellett a Holtak szigetéről http://www.life.hu/sztarok/20181103-survivor-beninek-tavoznia-kellett-a-holtak-szigeterol.htmlA játék egyik nagy esélyesének tartották Benit, ugyanis néhány hete még sorra nyerte a védettségi játékokat a Bayani törzsben, ráadásul komoly konfliktusa sem volt senkivel. TV + SztárokOrigo MTV EMA: a Follow The Flow képviselheti Magyarországot Bilbaóbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181101--mtv-ema-a-follow-the-flow-kepviselheti-magyarorszagot-bilbaoban.htmlA magyar nézői szavazatok alapján a 2018-as MTV Europe Music Awards hazai győztese a Follow The Flow, így november 4-én ők képviselhetik Magyarországot a nemzetközi díjak átadóján, Bilbaóban. A nagyszabású gálát és az azt megelőző bejelentkezést a vörös szőnyegről a magyar zenecsatorna élőben közvetíti. TV + SztárokOrigoÍgy készül a ValóVilág 9-re Baukó Évahttp://www.life.hu/sztarok/20181101-igy-keszul-a-valovilag9re-bauko-eva-belevalo.htmlA ValóVilág 9 háttérműsorának, a BeleValónak női műsorvezetője Baukó Éva lesz. Az egykori játékos most megmutatta, miként készül a feladatra. TV + Sztárok--Évekkel ezelőtti balesetét idézte fel Szikriszt Zita A legbátrabb párosbanhttp://www.life.hu/sztarok/20181101-evekkel-ezelotti-balesetet-idezte-fel-szikriszt-zita-a-legbatrabb-parosban-tv2.htmlSzikriszt Zita egy évekkel ezelőtti motorbalesetéről beszélt A legbátrabb páros egyik, embert próbáló feladata után. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.