Hamisnak tartják Némedi Mari végrendeletét: 100 milliós vagyon a tét

Forrás: Magyarszinkron.hu -
Terry Black Némedi Mari hamis aláírás végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Némedi Mari Terry Black örökbe fogadott kislányára hagyta minden vagyonát, de úgy tűnik, valami nincs rendben a végakaratával...

Némedi Mari 2016 februárjában hunyt el, de hátrahagyott végrendeletével nincs minden rendben. A dokumentumban az áll, hogy legtöbb vagyonát – pénzét és ingatlanjait – Terry Black nevelt lányára, Fannykára hagyja, akit rajongásig szeretett a színésznő.

Némedi Mari végakaratával baj van Forrás: Magyarszinkron.hu

Öt értékes ingatlan került volna így Fannyka nevére: egy szilasligeti villa, egy fóti ház, és több lakás a fővárosban.

A végrendeletet azonban hamisnak nyilvánították,

a szakértők szerint nem a színésznő aláírása szerepel a végakaraton. „Mari írt egy végrendeletet, ami a szilasligeti házában, az édesanyja urnája alatt volt kétszázezer forinttal. A pénz és a végrendelkezés eltűnt, de a másolata nálam van, pontosabban már a jegyzőnél, mert átadtam neki" – mondta még korábban Terry Black, de Némedi Mari családja megtámadta a végakaratot, az igazságügyi írásszakértő pedig megállapította, hogy nem Mari aláírása szerepel rajta.

Terry Black kislányára hagyta volna Némedi Mari a vagyonát Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

jól megvagyunk öröklés nélkül is, mert sokat dolgozom még betegen is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.