Hamisnak tartják Némedi Mari végrendeletét: 100 milliós vagyon a tét

Forrás: Magyarszinkron.hu -
Terry Black Némedi Mari hamis aláírás végrendelet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Némedi Mari Terry Black örökbe fogadott kislányára hagyta minden vagyonát, de úgy tűnik, valami nincs rendben a végakaratával...

Némedi Mari 2016 februárjában hunyt el, de hátrahagyott végrendeletével nincs minden rendben. A dokumentumban az áll, hogy legtöbb vagyonát – pénzét és ingatlanjait – Terry Black nevelt lányára, Fannykára hagyja, akit rajongásig szeretett a színésznő.

Némedi Mari végakaratával baj van Forrás: Magyarszinkron.hu

Öt értékes ingatlan került volna így Fannyka nevére: egy szilasligeti villa, egy fóti ház, és több lakás a fővárosban.

A végrendeletet azonban hamisnak nyilvánították,

a szakértők szerint nem a színésznő aláírása szerepel a végakaraton. „Mari írt egy végrendeletet, ami a szilasligeti házában, az édesanyja urnája alatt volt kétszázezer forinttal. A pénz és a végrendelkezés eltűnt, de a másolata nálam van, pontosabban már a jegyzőnél, mert átadtam neki" – mondta még korábban Terry Black, de Némedi Mari családja megtámadta a végakaratot, az igazságügyi írásszakértő pedig megállapította, hogy nem Mari aláírása szerepel rajta.

Terry Black kislányára hagyta volna Némedi Mari a vagyonát Forrás: RTLKLUB/Sajtóklub

jól megvagyunk öröklés nélkül is, mert sokat dolgozom még betegen is.

Blikknek

Előkerült Diana hercegné egyik képeslapjahttp://www.life.hu/sztarok/20181109-elokerult-diana-hercegne-egyik-kepeslapja.htmlNem csak jószívű és kedves, de remek humorérzékkel megáldott hercegné is volt Diana. Íme, egy képeslap, amely ezt bizonyítja. TV + Sztárok--Szakított párjával Rippel Feri: 9 hónapig voltak együtt Viktóriávalhttp://www.life.hu/sztarok/20181109-szakitott-parjaval-rippel-feri-9-honapig-voltak-egyutt-viktoriaval.htmlAugusztus végén a pár még arról beszélt boldogan, hogy remélik, néhány éven belül szülők lesznek, így mindenki megdöbbent a szíkításon. Úgy tudni, a távolságot nem tudta leküzdeni a szerelmük. TV + SztárokOrigoEgymásnak estek a rajongók a Neoton legutóbbi koncertjénhttp://www.life.hu/sztarok/20181108-egymasnak-estek-a-rajongok-a-neoton-legutobbi-koncertjen.htmlA közönség első soraiban esett egymásnak két rajongó a Neoton legutóbbi szigetszentmiklósi koncertjén. Végvári Ádám leállította a bulit, meg kellett várni, amíg szétszedik a verekedőket. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMegérkeztek Gönczi Gábor és Ildi esküvői fotóihttp://www.life.hu/sztarok/20181108-megerkeztek-gonczi-gabor-es-ildi-eskuvoi-fotoi.htmlMegérkeztek a képek Gönczi Gábor titkos esküvőjéről. Az ifjú házasok csodásan festettek a nagy napon. TV + SztárokOrigoEzért kell olyan sokat várni a brit királyi család újszülöttjeinek nevérehttp://www.life.hu/sztarok/20181108-ezert-kell-olyan-sokat-varni-a-brit-kiralyi-csalad-ujszulottjeinek-nevere.htmlKiderült, miért kell olyan sokat várni arra, hogy kihirdessék a királyi család újszülöttjeinek nevét. TV + Sztárok--Diana hercegné a válás után nem engedte, hogy Károly herceg elvigye a holmijáthttp://www.life.hu/sztarok/20181108-diana-hercegne-a-valas-utan-nem-engedte-hogy-karoly-herceg-elvigye-a-holmijat.htmlKároly herceg és Diana hercegné 1992-ben költöztek külön, a válást hivatalosan 1996-ban mondták ki. A hercegné a válás után a Kensington-palotában maradhatott, férjének kellett elköltöznie. Ám nem könnyítette meg, hogy a trónörökös magával vigye a holmijait. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.