Meghan hercegné nem viselhette azt a tiarát az esküvőn, amelyiket akarta

<strong>Forrás: AFP/Jim Clarke</strong> -
diadém esküvő Erzsébet királynő tiara Meghan hercegné Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy smaragdokkal kirakott tiarát szeretett volna viselni Meghan hercegné az esküvőjén, ám friss értesülések szerint II. Erzsébet királynő ezt megakadályozta. Figyelmeztette a hercegnét, hogy be kell tartania a családi protokollt. 

Egy gyönyörű gyémántokkal kirakott tiarát viselt Meghan hercegné, amikor hozzáment Harry herceghez. A The Sun értesülései szerint azonban eredetileg egy smaragdokkal díszített darabot szemelt ki, amelyet a királynő nem engedélyezett.

Harry herceg közölte a személyzettel, hogy amit a menyasszonya szeretne, azt meg kell kapnia, ám a királynő leszögezte, hogy neki is be kell tartania a családi protokollt. Továbbá elmondta, hogy Meghannek azt a tiarát kell viselnie, amelyet ő kiválasztott.

Erzsébetnek a fátyollal kapcsolatban is voltak kétségei. Úgy érezte, Meghan hercegnének nem illene fátylat hordania az esküvőn, mivel ez már a második házassága. Végül mégis engedélyezte.

Meghan Markle esküvői ékszereinek éke volt a tiara Forrás: Getty Images

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.